Productieplanner
Manpower
Tienen, Vlaams-Brabant, BE
1 dag geleden
source : Jobat

Voor onze klant, een internationaal productiebedrijf, zijn wij op zoek naar een Productieplanner die verantwoordelijk wordt voor de planning van een aantal productgroepen.

Hiervoor sta je o.a. in voor, o.b.v. orders en forecasts en rekening houdende met capaciteiten en aanwezige grondstoffen, het maken van productieschema's.

Bovendien ben je mede verantwoordelijk voor het beheer van de grondstoffen en streef je naar een optimaal evenwicht met hoge klantentevredenheid dankzij snelle lead times.

Voor deze functie ben je in het bezit van een Master diploma (TEW, Handelsingenieur, Handelswetenschappen, etc.) en beschik je over enkele jaren relevante ervaring binnen een productiecontext.

Als productieplanner ben je assertief en communicatief ingesteld. Hiervoor beschik je over een goede kennis van het Nederlands en het Engels.

Kennis van het Frans is een pluspunt. Bovendien ben je analytisch zeer sterk, werk je nauwkeurig en ben je pc-vaardig met een goede kennis van Excel en ERP.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier