Begeleiders voor sport en speelweken en themadagen gezocht
Fun voor Kids vzw
2600 Antwerpen
1 dag geleden
source : Student.be

Company description

Fun voor Kids' is een organisatie die tijdens alle schoolvakanties activiteiten organiseert voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar en dit op verschillende locaties in het Antwerpse.

Al 8 jaar lang willen wij niet zomaar 'opvang' voorzien. We proberen steeds een gevarieerd en supertof programma uit te werken, aangepast aan elke leeftijd en telkens onder begeleiding van diplomeerde monitoren.

Het gaat hier tenslotte om de vakantie-opvang van uw kind en daarvoor is enkel het beste goed genoeg!

Job description

Tijdens elke schoolvakantie organiseert Fun voor Kids vzw sport- en speelweken op verschillende locaties in de provincie Antwerpen voor kinderen van 3 tot 12 jaar.

Wij bieden onze kinderen een gevarieerd programma aan met elke dag toffe uitstappen en leuke activiteiten of een leuke dag in een bepaald thema ter plaatse.

Om de kinderen te begeleiden op deze uitstappen of themadagen en kleine spelactiviteiten tussendoor te organiseren, zoeken wij nog enthousiaste monitoren.

Searched Profile

Je bent een enthousiaste persoon met een grote dosis verantwoordelijkheidsgevoel en volgt een pedagogische opleiding (leerkrachten lager / kleuteronderwijs, regenten / licentiaten L.

O. en studenten orthopedagogie / onderwijs).

We offer

We bieden onze monitoren een correct contract met een leuke vergoeding! Deze vergoeding wordt per week gerekend en kan je nog verhogen door voor- en / of nabewaking te doen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier