Innoverende analist - .NET software developer
vind!
Ypres, Belgium
3 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je bent een teamplayer met een passie voor het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke en technisch sterke software oplossingen.

Je maakt deel uit van een software unit met focus op backoffice en integratie. Concreet : Je ontwerpt, ontwikkelt, test en documenteert zelfstandig software oplossingen Je denkt goed na hoe je iets aanpakt, en maakt gebruik van design technieken en patterns Je onderhoudt en optimaliseert bestaande code (maintenance) Je schrijft unit tests om de ontwikkeling te valideren, je streeft ernaar kwaliteit af te leveren Je documenteert de ontwikkelde toepassing en geeft hierover, wanneer nodig, uitleg aan de eindgebruikers en / of collega’s.

 • Je doet voor welbepaalde deelaspecten technische analyses en toetst deze aan de globale doelstellingen die gesteld zijn voor de omgeving.
 • Je analyseert, bouwt en valideert integraties met externe partijen voor het uitwisselen van data Je werkt nauw samen in teamverband Je selecteert en adviseert over de inzet van nieuwe technologieën en methodieken Je onderhoudt je technische kennis en competenties Wat maakt jou de geknipte kandidaat?

  Je hebt een grondige kennis van .NET (C#). Je hebt ervaring met het uitwisselen van gegevens via XML en WebServices. Je beheerst SQL en hebt kennis van Microsoft SQL Server databases.

  Je bezit goeie sociale vaardigheden en je bent een echte teamspeler. Je kunt zelfstandig werken en je hebt het vermogen om jezelf snel kennis eigen te maken.

  Je bent bereid en in staat om in het team kennis te delen maar ook te leren van je collega’s. Het is een voordeel maar geen must als je ervaring hebt met 'agile development'.

  Je bent flexibel en bereid uitzonderlijk een extra inspanning te leveren om milestones te halen. Je bent analytisch, pragmatisch en creatief in het vinden van oplossingen.

  Je kan duidelijk communiceren in het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk.Je bent bachelor of master in de informatietechnologie of gelijkwaardig door ervaring.

  Wat biedt jouw nieuwe werkgever? Je kan rekenen op een zeer afwisselende job binnen een multinationaal IT-bedrijf met een open en warme kmo-cultuur.

  In dit vooruitstrevend en innoverend bedrijf werkt men met de allernieuwste technologie en werkt men agile. Nieuwe medewerkers krijgen bij opstart een gepersonaliseerd 'onboarding plan', alsook een peter / meter.

  Je kan dus zeker rekenen op de nodige opleiding en begeleiding. Het bedrijf is gevestigd in een filevrije omgeving en je kan gebruik maken van glijdende werkuren.

  Sporadisch kan je ook van thuis uit werken. Vertrouwen is er één van de kernwaarden. Je krijgt een mooi verloningspakket, inclusief (mogelijkheid tot) bedrijfswagen.

  Verlof is vrij te kiezen. Onze klant gespecialiseerd in software- en automatiseringsoplossingen (voornamelijk voor de recreatieve sector) en is dé referentie binnen dit werkdomein.

  De hoofdzetel (in België) telt zo'n 75 gedreven medewerkers.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier