Directeur (m/v)
Socius
Brussel, BE
15 uur geleden

Taakomschrijving

Als directeur draag je de eindverantwoordelijkheid voor het beleid en de werking van de organisatie, werk je nauw samen met de verantwoordelijken van de verschillende expertiseteams, overleg je maandelijks met het dagelijks bestuur, rapporteer je aan de raad van bestuur en onderhoud je contacten met de overheid.

Je bent verantwoordelijk voor het strategisch beleid van VAD. Je ontwikkelt in samenspraak met het team en het bestuur een strategisch beleid in overeenstemming met de visie, waarden, missie én opdrachten van VAD.

Je bouwt mee aan een inspirerende toekomstvisie met betrekking tot de alcohol- en drugthematiek én dit steeds vanuit een gezondheidsperspectief.

Je bent verantwoordelijk voor de dagdagelijkse werking van de organisatie, zijnde het operationeel, organisatorisch, personeels-

en financieel beleid. Je benut de expertise en het netwerk van VAD om de alcohol- en andere drugthema’s blijvend onder de aandacht te brengen bij de intermediairs, algemene bevolking én de beleidsmakers.

Profiel

 • Je bent een peoplemanager die vertrouwen wekt, teams aanstuurt én medewerkers motiveert, inspireert en coacht.
 • Je schakelt moeiteloos tussen de strategische en operationele rollen van de organisatie en je kan op deze twee niveaus daadkrachtige beslissingen nemen.
 • Je kan een heldere visie over een alcohol- en drugbeleid formuleren en dit vertalen naar een beleid voor de organisatie.
 • Je bent vertrouwd met het opstellen, plannen, uitvoeren en opvolgen van een financieel, personeels- en communicatiebeleid.
 • Je bent een open diplomatische communicator die goede relaties onderhoudt met de verschillende stakeholders én voldoende overtuigingskracht heeft om de thema’s alcohol en drugs onder de aandacht te brengen.
 • Aanbod

 • Je krijgt de leiding over een maatschappelijk relevante organisatie en een enthousiast en deskundig team.
 • Je wordt verloond binnen het sectorbarema A31 , voltijds contract onbepaalde duur, aangevuld met extra legale voordelen.
 • Relevante anciënniteit zowel uit openbare sector als privé-sector worden meegenomen.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier