Expert opleidingen (m/v/x)
Selor
Brussels
2 dagen geleden
source : Student.be

Er is één vacante betrekking binnen de dienst 'Rekrutering en ontwikkeling HR' van de Rijksdienst voor Jaarlijkse Vakantie (Warmoesberg 48, 1000 Brussel).

Je wordt tewerkgesteld binnen de dienst Rekrutering en ontwikkeling HR. De dienst beheert alle aspecten i.v.m. de ontwikkeling van de loopbaan van de medewerkers :

beheer van competenties rekrutering en mobiliteit evaluatiecycli beheer van HR projecten. Wens jij ook mee te werken aan een omgeving waar elke medewerker zich verder kan ontplooien en groeien in zijn loopbaan?

Je bent samen met je Franstalige collega het eerste aanspreekpunt voor opleidingen binnen de dienst Rekrutering & Ontwikkeling HR.

Je ontwikkelt projecten, methoden en pedagogische hulpmiddelen voor trainingen en vorming die beantwoorden aan de strategische doelstellingen van de organisatie.

Binnen het domein opleiding sta je in voor de volgende taken :

Je stelt opleidingsplannen op. Je ontwerpt en zorgt voor de opvolging van de scorecards en opleidingsindicatoren in overleg met de verantwoordelijke van Rekrutering en Ontwikkeling HR.

Je organiseert de interne opleidingen. Je evalueert de noden van de interne diensten, je stelt aangepaste opleidingsprogramma’s op en selecteert firma’s die deze opleidingen kunnen verzorgen.

Je informeert medewerkers over het aanbod aan opleidingen en beantwoordt hun vragen : hoe zich in te schrijven, het al dan niet verkrijgen van uren om opleiding te volgen, terugbetaling, vrijstelling, Je organiseert de interne opleidingen op administratief vlak.

Je zorgt bij interne opleidingen voor een goede omkadering van de opleiders (lokaal, inschrijvingslijsten, ander materiaal, evaluatieformulieren, ) en je staat in voor de contacten met en het onthaal van de deelnemers.

Na de opleiding zorg je voor de evaluatie en de rapportering. Je geeft zelf interne opleidingen aan het personeel over bepaalde onderwerpen (over onderwerpen binnen jouw vakdomein of interesses, na het zelf volgen van een eterne opleiding).

Tot slot kan je gevraagd worden om sporadisch andere rollen op te nemen, naargelang je competenties. Gezien de diversiteit van taken, zal er sterk geïnvesteerd worden in je ontwikkeling en integratie.

Je collega’s leren je alles op de werkvloer en parallel kan je de nodige opleidingen volgen, zowel extern als intern.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier