Project Support Elektromechanica
ARCADIS Belgium nv
Zedelgem, BE
3 dagen geleden

Functie

Onze klant is geselecteerd voor een ICON project van Flanders Make. ICOn staat voor Interdisciplinair Coöperatief Onderzoek, een innovatief project waarbij we een specifieke technologische uitdaging aanpakken.

Ter ondersteuning van het projectteam zoeken we een medewerker die bestaande procedures in het werkinstructiesysteem aanmaakt en meehelpt aan het opzetten van nieuwe systemen in montage (HIM : sensorarrays, tablets, Projectiesystemen voor augmented / virtual reality).

Bovendien verzorg je de communicatie met onze IT afdeling.

Profiel

Je behaalde een diploma TSO Elektromechanica, en kan 3D modellen en tekeningen begrijpen. Je hebt inzicht heeft in soorten operaties in montage.

Aanbod

Arcadis biedt je een boeiende en aangename werkomgeving waarin je jezelf kan ontplooien, met ruimte voor ontwikkeling, eigen initiatief én verantwoordelijkheid.

We beschikken over een ruime waaier aan opleidingen waarbij we inzetten op jouw talenten.

We vinden de work-life balans van al onze medewerkers enorm belangrijk, wat zich vertaalt in glijdende werkuren en flexwerk.

Ook thuiswerk behoort tot de mogelijkheden. Verder bieden we je een heel pakket aan extralegale voordelen, denk maar aan maaltijdcheques, een groeps-

en hospitalisatieverzekering, en extra verlofdagen.

Op een duurzame manier naar het werk? Bij Arcadis kan het! Onze kantoren zijn op wandelafstand van het openbaar vervoer.

Daarnaast krijg je heel wat mobiliteitsvoordelen : terugbetaling openbaar vervoer, een fietsvergoeding, Cambio, en afhankelijk van je functie - een bedrijfswagen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier