TECHNIEKER FARMA BIOTECH
Novartis
Puurs, Belgium
4 dagen geleden

Job Description

5. Je staat in voor het onderhoud van onze bio installaties. Je onderhoudt hiervoor 5 verschillende types installaties : wasmachines, compounding / formulatie stations, tanks, autoklaven en CIP (clean in place) installaties.

Jouw verantwoordelijkheden :

Jouw verantwoordelijkheden zijn, maar zijn niet beperkt tot :

 • Je komt terecht in een ervaren team van techniekers in een tweeploegensysteem. (met bereidheid tot nachtwerk indien nodig).
 • Je staat in voor preventief en curatief onderhoud, zowel mechanisch, elektrisch als elektronisch met focus op de industriële Biotech compoundinglijnen.
 • Je gebruikt hiervoor de aangeleerde aseptische technieken.

 • Je zorgt ook voor het documenteren van preventief en curatief onderhoud met gebruik van de nodige systemen
 • In eerste instantie word je opgeleid en bied je ondersteuning aan je collega's.
 • Na het succesvol afronden van de opleidingsperiode ga je autonoom aan de slag waar je instaat voor troubleshooting, het verhelpen van storingen, en dit in nauw overleg met de operatoren.
 • Minimum requirements

  Jouw input binnen deze functie : Je...

 • hebt een technische bachelor behaald of gelijkgesteld door ervaring.
 • hebt werkervaring als troubleshooter binnen de farmaceutica, chemie, cosmetica, of de voedingssector. Kennis van GMP, BRC, HACCP... is een pluspunt.
 • bent nieuwsgierig en verdiept je graag in nieuwe technologieën.
 • werkt graag methodisch en procedureel; het steriele blok is een omgeving met strenge omkleedprocedures en hygiënenormen.
 • hebt een basiskennis Engels en goede kennis Nederlands.
 • kan van tijd tot tijd flexibel werken (vb verlengde ploeg of uitzonderlijk weekendwerk).
 • Wat je van ons kan verwachten :

  Novartis laat zich kenmerken door een professionele werkomgeving met een open klimaat. Een stimulerende bedrijfscultuur waarin je je kunt ontplooien en je alle mogelijkheden krijgt om jouw kennis te verruimen op diverse domeinen.

  We doen er ook alles aan om ons talent te koesteren : een aangepaste omkadering, moderne werkinstrumenten en een mensgerichte beleidsondersteuning zorgen voor een permanente groei van onze mensen en van onze organisatie.

  Onze werknemers kunnen gebruik maken van een fitnesscenter met deskundige begeleiding, een strijkdienst en een kwalitatief bedrijfsrestaurant & catering met uitgebreide keuze.

  Ook hebben wij bijzondere aandacht voor de balans werk - gezin en mobiliteit, door middel van een ploegensysteem (vroeg / laat / nacht) en vooruitstrevende CAO.

  Waarom je kiest voor Novartis?

  750 miljoen. Zoveel levens komen elke dag in aanraking met onze producten. En daar zijn we best trots op. Maar in een wereld van digitale en technologische verandering stellen we onszelf telkens de vraag : hoe kunnen we deze levens blijven verlengen en verbeteren?

  Dat kan alleen wanneer nieuwsgierige, moedige mensen zoals jij samenwerken in een inspirerende omgeving. Daar waar je de vrijheid krijgt om de sterkte van deze digitale wereld te ontdekken.

  Waar je wordt aangemoedigd risico’s te nemen. Met vallen en opstaan. En waar je samen met je collega’s eenzelfde doel voor ogen hebt : oplossingen zoeken voor straffe medische uitdagingen.

  We are Novartis. Join us and help us reimagine medicine.

  LI-NOV

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier