flexi-medewerker nachtwacht
Armonea
Derbystraat 20, 9051 Sint-Denijs-Westrem Gent
4 dagen geleden

Je job

Als inslapende nachtwacht neem je het onthaal over tussen 18u00 's avonds tot 08u00 's morgens. Je ontvangt residenten, bezoekers en verplegend personeel en beantwoordt telefonische oproepen.

Je zorgt samen met de conciërge dat het gebouw goed wordt afgesloten. Je bent verantwoordelijk voor een goeie opvolging van het noodoproepsysteem tijdens jouw dienst.

Je profiel Je hebt een vriendelijke, geduldige en integere persoonlijkheid. Je kan goed zelfstandig werken, denkt probleemoplossend en proactief.

Je zorgt ervoor dat de nodige informatie bij de juiste collega terecht komt. Weekendwerk schrikt jou niet af. Wij bieden jou Een gevarieerde job waar je met veel mensen in contact komt.

Aan het onthaal van onze standingvolle service-residentie draag je bij tot het uitdragen van de Armonea-waarden. Je komt terecht in een klein team dat elke dag het beste van zichzelf geeft.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier