Klantenadviseur ondernemingsloket NL/FR
Liantis
Brussel, Brussel, België
6 dagen geleden
source : Jobat

Het ondernemingsloket biedt ondernemers advies en ondersteuning bij alle administratieve formaliteiten die komen kijken bij de opstart van een zaak.

Als klantenadviseur in het ondernemingsloket sta je in voor de volgende taken :

 • Je adviseert en begeleidt zelfstandige ondernemers en partners (bijvoorbeeld boekhouders) over alle facetten van het opstarten , de wijziging en eventuele stopzetting van een onderneming.
 • Je bent het eerste aanspreekpunt, voorziet voor hen een adviesverlening op maat en zorgt ook mee voor een correcte administratieve opvolging.

 • Je kan een antwoord bieden op alle binnenkomende vragen . Welke stappen dien ik te ondernemen vooraleer ik kan opstarten?
 • Zijn er bepaalde voorwaarden waaraan ik moet voldoen? Onder welk statuur kom ik te vallen? Dien ik bijkomende verzekeringen te nemen?

  Schrikken deze vragen je nu nog af? Geen probleem. Wij voorzien een grondige basisopleiding.

 • Je speelt in op de behoeften van de zelfstandige. Met het oog op commerciële opportuniteiten kan je het volledige dienstenaanbod van Liantis aan de klant toelichten en onderneem je hiervoor de nodige acties.
 • Zoals het een echte expert betaamt, blijf je steeds op de hoogte van de veranderde wetgeving .
 • Je bent in het bezit van een bachelor- of masterdiploma en / of hebt een eerste relevante werkervaring achter de rug.
 • Je hebt een goede kennis van het Nederlands en van het Frans .
 • Je communiceert vlot en staat zowel mondeling als schriftelijk stevig in je schoenen. Je voelt je goed bij regelmatige klantencontacten en ontvangt iedere klant met een glimlach.
 • Je denkt mee met de klant en kan probleemloos inspelen op hun wensen en behoeften. Je analyseert hun vragen op een diepgaande manier en geeft advies op maat.
 • Steeds vanuit een oplossingsgerichte visie.

 • Je hebt de ambitie om continu bij te leren zodat je de veelomvattende en snel wijzigende wetgeving correct in de praktijk kan toepassen.
 • Ten slotte ben je als nieuwe collega ambassadeur van onze organisatie. Je weet je te identificeren met onze waarden : schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht.

  Bij Liantis maak jij het verschil. Werken bij Liantis, dat is kansen krijgen op een mooie loopbaan en persoonlijke ontwikkeling .

  Mensen zijn het kloppend hart van onze organisatie. We wakkeren passie aan en geven talent alle ruimte om open te bloeien.

  Je komt terecht in een moderne en professionele werkomgeving in volle beweging.

  Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket . Naast je basisloon, bieden we jou maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag en ecocheques van 250 euro per jaar.

  Ook de loonbonus is een leuke extra! Daarnaast staat jouw persoonlijke bescherming centraal en kan je rekenen op een hospitalisatieverzekering, pensioenfonds en een verzekering gewaarborgd inkomen .

  Bovendien kies je heel wat voordelen zelf via ons flexibel beloningssysteem.

  Belonen is meer dan verlonen. We hechten belang aan jouw werk-privébalans . We werken in een glijdend uurrooster met een totaal van 38 uur per week.

  Naast 20 wettelijke verlofdagen, heb je nog 6 dagen betaalde inhaalrust en 5 extralegale verlofdagen. De regionale feestdag kan je vrij opnemen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier