Mecanicien
HR Rail
, BE
4 dagen geleden

Heb je een passie voor techniek ? Adem je mechanica ? Dan is Infrabel misschien wel iets voor jou!

Wij zijn permanent op zoek naar goede mecaniciens voor volgende domeinen :

 • Seininrichting : je staat in voor het onderhoud, de montage en de afregeling van de mechanische componenten van de wissels in het spoor en de seinborden langs het spoor.
 • Logistiek : je bedient zware werktuigen die gebruikt worden bij het leggen van nieuwe sporen (ballastploeg, wisselonderstopper, lijnonderstopper, ).
 • Bovenleiding : je zorgt voor de montage, het onderhoud, de afregeling en vernieuwing van de mechaniek van de bovenleiding (dwarsbalken, pylonen, bedrading, ).
 • Onze technologieën leer je in geen enkele school . Daarom biedt Infrabel je een volledige opleiding aan waarin je wordt ondergedompeld in de wereld van de spoortechnieken .

  Als mecanicien werk je doorgaans in een kleine ploeg en verplaats je je in functie van de werken. Aangezien de meeste van onze werken doorgaan wanneer er geen of weinig treinverkeer is, ben je ook bereid om nachten en weekends te presteren.

  De frequentie daarvan hangt af van de specialisatie.

  Jobnews 2067 H-HR 2019

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier