Ontbijtmedewerker @ ibis Styles Nieuwpoort
ibis Styles Nieuwpoort
Nieuwpoort
10 uur geleden
source : Student.be

Bezorg onze gasten een memorabele tijd, laat een positieve indruk achter en haal voldoening uit je job. Als Ontbijtmedewerker zorg jij ervoor dat onze gastenhun dag enthousiast starten door hen te voorzien van een excellenteservice en een smakelijk ontbijt.

Daarnaast reageer je pro-actief op de verwachtingen en de wensen van onze gasten en probeer jij deze te overtreffen. Je bent ook verantwoordelijk voor de mise-en-place van de zaal zodat alles in goede banen wordt geleid.

Een professionele houding kunnen aannemen en zelfstandig kunnen werken is een must. Belangrijker dan ervaring is echter je klantgerichte attitude en je passie voor het vak.

Niet alleen garanderen wij jou een veelzijdige jobmaar ook een enthousiast team bestaande uit gepassioneerde mensen die jou met open armen zullen ontvangen en begeleiden.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier