KYC Analyst Banking Regulatory
Ausy
Brussel, Brussels, BE
6 dagen geleden
source : Monster

Wil jij je verdiepen in de diverse regelgevingen die wij als bank worden opgelegd? Schrik jij er niet voor terug om een divers en complex takenpakket uit te voeren?

Beschik jij over een analytische geest, met als sterkte het leggen van verbanden tussen verschillende gegevens? Dan hebben we de perfecte functie voor jou gevonden! Lees snel verder en solliciteer : -

Onze klant, een grootbank in België, is volop in beweging en stelt naast klanttevredenheid ook veel belang aan de juiste persoonlijkheid : Het nemen van eindverantwoordelijkheid, ondernemerschap, het werken in teams, vertrouwen op je collega's en teambelang boven eigenbelang.

Functiebeschrijving Wat is KYC? Know Your Customer betekent letterlijk ken-uw-klant en is een verplichte verificatie van privépersonen en rechtspersonen.

De achtergrond is de preventie van het witwassen van geld, economische criminaliteit en terrorisme. Het doel van dit team is om de activiteiten van de grootbank veilig te houden en te voldoen aan de lokale en internationale regelgeving, terwijl de nadruk blijft liggen op het gemak en de transparantie voor de klant ( intern en extern).

 • Jouw verschillende taken : Verwerken van de gegevens in het kader van bescherming van tegoeden opgelegd door de rechtbank.
 • Toezien op de correcte identificatie van de klanten bij zowel onboarding als periodieke review (FATCA, Common Reporting Standard, uiteindelijke begunstigden van juridische entiteiten, ).

  Valideren van openingen van rekeningen voor specifieke doelgroepen en dit op basis van de geldende regelgevingen. Instaan voor de opstart van het acceptatieproces voor zowel nieuwe klanten als bestaande klanten (1ste lijn van Compliance).

  Verwerken van aanvragen rond titularis- en mandaatbeheer. Een zeer afwisselend werk, omdat je taken en werkzaamheden per dag kunnen verschillen.

  Ook heel veel ruimte om je eigen ideeën , kennis en ervaring in te brengen in je team en concreet toegevoegde waarde te leveren in het bedenken van de beste oplossingen voor klanten.

  Functie-eisen Een collega die houdt van samenwerken en analytisch sterk is. Iemand die graag resultaten boekt en hiervoor ondernemend ingesteld is.

  Bovendien : Ben je een enthousiaste persoonlijkheid Heb je een flexibele ingesteldheid Ben je in het bezit van een Bachelor of Master diploma Spreek je perfect Nederlands en heb je een basis kennis Frans en Engels Ben je bereid om de nodige opleidingen en certificaten te behalen -

  Heb je een eerste ervaring binnen de banksector Arbeidsvoorwaarden - De kans om deel uit te maken van een nieuw project Mooie verloning met extra-

  legale voordelen Persoonlijke groei en doorgroeimogelijkheden Werken in een informele, dynamische omgeving Een zeer afwisselende job met ruimte voor eigen ideeën Mogelijkheid 80% -

  90% regime Voor meer info kan je me contacteren via maud.stefens cx.ausy.be 02-669 17 03

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier