Handlanger bekister (m/v)
Konvert Construct Houthalen
Alken, BE
19 uur geleden

Profiel

Voor een bedrijf in de regio Alken is Konvert Construct op zoek naar een handlanger bekister. Ben jij diegene met de juiste mentaliteit en sta je open om het vak van bekisten te leren?

Aarzel dan niet om ons te contacteren via mail houthalen.construct konvert.be of via tel. 011 / 60.33.67

Aanbod

De mengsels van de assemblage- en bekledingsproducten (mortel, ...) aanmaken. De materialen manueel lossen en stockeren in de opslagzones.

De opslagzones voor werktuigen en bouwmaterialen inrichten. De werf opruimen en schoonmaken (materiaal, werktuigen, ...).

De werkpost voorzien van materiaal en producten of de bevoorrading controleren. Het materieel en de uitrusting klaarmaken en de werkzone beveiligen.

Producten aanmaken (mortel, plamuur, lijm, ...) Aantrekkelijk loon volgens de bouwbarema's Optie vast contract na een positieve interimperiode

Vereiste kwalificaties

VCA - attest of minimum 5 jaar ervaring in de bouwsector in de laatste 15 jaar

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier