Consultant Payroll
AGO Jobs & HR
Oudenaarde, Oost-Vlaanderen, BE
8 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze klant in regio Nazareth zijn wij op zoek naar een Consultant Payroll & HR.Onze klant helpt overheden om hun dienstverleningsopdracht efficiënt uit te voeren door hen innovatieve en betrouwbare ICT-

en e-govermentdiensten van hoge kwaliteit aan te bieden. De vestiging in Nazareth biedt oplossingen op maat van de klant.

Het gaat daarbij zowel om software oplossingen en diensten voor diverse domeinen als om oplossingen op niveau van infrastructuur.

Als Consultant Payroll werk je mee aan het succesvol beheer van de verloning voor verschillende instanties binnen Vlaamse gemeenten.

Je bent verantwoordelijk voor een tijdige en correcte loonverwerking aan Vlaamse ambtenaren.

 • Kennis van en interesse in payroll is vereist;- Enkele jaren ervaring in payroll is een pluspunt;- Je hebt een goede kennis Word en Excel-
 • Je kan nauwkeurig en georganiseerd werken- Je bent gemotiveerd en hebt goesting om je volledig te smijten

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier