Project Engineer Automatisering (Chemie / Pharma)
ESAS
Antwerpen, Antwerp, BE
1 dag geleden
source : Monster

Esas Automation is een bedrijf gespecialiseerd in industriële automatisering, en geïntegreerd binnen de Esas groep. Sinds 2003 zijn we op 2 vlakken actief in de wereld van industriële automatisatie : enerzijds doen bedrijven beroep op onze consultants voor korte en lange opdrachten, en anderzijds werken wij zelf automatisatie-

projecten autonoom uit. Om onze actuele sterke groei te ondersteunen zijn we dringend op zoek naar een ervaren project engineer automatisering (chemie / Pharma) Uw taak strekt zich uit over het volledige automatiseringsspectrum Functie Het zwaartepunt ligt op conceptuele planning van processystemen voor pharma en chemie installaties.

Detail engineering. DCS en ESD engineering (ook PLC), inclusief opvolging van montage en in bedrijfname. Project management en cost / resource controlling kunnen tot je taken behoren.

Profiel Master, professionele bachelor of gelijkwaardig door ervaring. Minstens 3 jaar ervaring als project engineer / projectleider automatisatie.

De skills om procesmatig zaken in te schatten. Je bent communicatief. Motivatie om vraagstukken technisch tot in detail te engineeren.

Goede administratieve vaardigheden. Technische kennis : PLC / DCS / I&E. Ons aanbod Een boeiende en afwisselende job in een internationaal bedrijf met veel verantwoordelijkheid.

Toffe collega's en een aangename werksfeer. Een competitief salarispakket aangevuld met een uitgebreid extra-legaal pakket.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier