INTERNATIONAL SOFTWARE TRAINING ENGINEER (OOK VOOR STARTENDE INGENIEURS)
People 4 Projects bvba
Antwerpen, Antwerp, BE
14 dagen geleden
source : Monster

P4P zoekt een International Software Training Engineer met interesse in buitenlands avontuur en geven van trainingen. FUNCTIEBESCHRIJVING : Als International Software Training Engineer ben je verantwoordelijk voor de training van wereldwijde gebruikers tijdens de uitrol van nieuwe ERP / EAM software voor (voornamelijk) onderhoud, voorraadbeheer, inkoop en logistiek.

Jij en je collega's zullen meer dan 1500 gebruikers bereiken op kantoren en productiesites wereldwijd via klassikale cursussen, webinars en on the job coaching.

Dit vereist regelmatig reizen. Je bent verantwoordelijk voor het trainingsmateriaal dat regelmatig moet worden aangepast.

UW PROFIEL : Je bent van opleiding Master / Ingenieur Elektromechanica, Bouw, Elektronica - ICT, Elektrotechniek, Werktuigkunde, Handelsingenieur,.

 • Je hebt bij voorkeur ervaring in een professionele omgeving, binnen een multinational of een consultancy-organisatie.
 • Startende ingenieurs worden aangemoedigd ook te solliciteren. Je past je makkelijk aan aan nieuwe software. Kennis van onderhoud, voorraadbeheer, inkoop-

  en logistieke processen is een troef. Je hebt goede vaardigheden in MS Office (Word, PowerPoint). Je hebt sterke people management skills en een open en positieve instelling.

  Je kunt een team enthousiasmeren en het gedrag van een team veranderen. Je voelt je comfortabel in het lesgeven aan grotere groepen en ook tijdens één op één coaching.

  Je bent een heel vloeiend en een motiverende spreker, zowel in het Nederlands als in het Engels. Je bent bereid om op verschillende locaties te werken aan langdurige opdrachten in het buitenland (50%).

  AANBOD : Je komt terecht in een gerenommeerd bedrijf dat behoort tot de absolute wereldtop. Een aantrekkelijk salarispakket met tal van extralegale voordelen wordt voorzien.

  Je krijgt een zeer uitgebreide opleiding en begeleiding bij opstart. Je krijgt de kans om je talenten volledig te ontwikkelen waarbij je op termijn de nodige (door)groeimogelijkheden krijgt afhankelijk van je eigen interesses en ambitie.

  CONTACT : Shiu Yang Tang, shiu.tang p4p.be 0488 28 32 09 Verbindingsdok Oostkaai 7, 2000 Antwerpen International Software Training Engineer, EAM, ERP, Storyline, Maximo, Implementatie, Trainer, Instructeur, Instructor, Bachelor, Master, Ingenieur, Handelsingenieur, Elektromechanica, Elektrotechniek, Elektronica ICT, Informatica, Internationaal

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier