PRODUCTIEOPERATOR 2-PLOEGEN
Manpower
Zottegem
2 dagen geleden

Job Description

In deze leuke en afwisselende functie, staat u als PRODUCTIEOPERATOR 2 PLOEGEN in voor het verzekeren van een vlotte verloop van het productieproces.

Jouw taken bestaan o.a. uit : instellen van de machines, afwegen van de producten, kwaliteitscontrole, grondstoffen controle en ingrijpen bij eenvoudige storingen.

Client Description

Voor onze vooraanstaande klant, een stabiele voedingsbedrijf uit de regio van Zottegem, zijn wij opzoek naar een PRODUCTIEOPERATOR in 2 PLOEGEN.

Candidate Profile

Bij voorkeur ben je in het bezit van een A2-diploma in een technische richting en heb je reeds enkele jaren relevante werkervaring.

Je hebt reeds affiniteit met de voedingssector en hebt oog voor HACCP-regels. Je spreekt goed Nederlands.

Client Offer

Een tewerkstelling binnen een vooraanstaand bedrijf, met een leuke werksfeer en toffe collega's, die je een uitgebreide interne opleiding geven.

Je ontvangt aantrekkelijk salaris, die stijgt samen met jouw kennis en ervaring.

Na een geslaagde interim periode ontvang je een VAST contract.

Ben jij de OPERATOR die wij zoeken? Bel ons op het nummer 054 / 31 89 60 of stuur je cv door naar office.aalst manpower.be .

Je kandidatuur wordt altijd zeer discreet behandeld!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier