Technisch/ Commercieel Adviseur
AGO Jobs & HR
Leuven, Vlaams-Brabant, BE
-32 minuuten geleden
source : Jobat

Voor onze klant, een nationale retailer te Sint-Truiden, zijn we op zoek naar een technisch / commercieel adviseur. Je zal 80% van de tijd aan de afhaalbalie staan en 20% op de baan gaan om het netwerk uit te bouwen.

 • Tot jouw takenpakket behoort : - het geven van advies en inlichtingen aan klanten over producten en prijzen;- het onderhouden van contacten met klanten;
 • de bestaande portefeuille onderhouden en uitbreiden;- optreden als ondersteuning voor de vertegenwoordigers;- de jaarlijkse stocktelling.
 • Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en Frans.Je beschikt over een diploma in de riching land- en tuinbouw of kan terugkijken op een gelijkaardige ervaring.

  Bij voorkeur heb je een passie voor landbouw, tuinbouw of fruitteelt.Je leert snel bij en bent commercieel ingesteld.Duidelijk communiceren is jouw tweede natuur.

  Werken op zaterdag is geen probleem voor jou!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier