slagerij medewerker - deeltijds
Randstad
Lokeren, Oost-Vlaanderen
4 dagen geleden

job description

Tover jij graag een glimlach op het gezicht van je klanten en schrikt het werken met vlees je niet af, dan zijn wij op zoek naar jou! Je zal instaan voor het proper maken van de vleestoog, snijmachines, winkel, .

 • Je bedient de klanten en helpt hen verder waar nodig.Een deeltijdse job van 20u / week kan je aanspreken.Je krijgt opleiding van een ervaren medewerkster.
 • qualification

 • Een eerste ervaring is mooi meegenomen. - Weekendwerk schrikt je niet af. - Je hebt een goede kennis van het Nederlands.
 • Je kan nauwkeurig werken. Op weekdagen zoals maandag, dinsdag en donderdag werk je meestal van 14u-18 / 19u. Op zaterdag werk je van 9 / 10u-16u en op zondag werk je van 9u-13u.
 • Op woensdag en vrijdag is de zaak gesloten.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier