Energieke wandelaar voor huis-aan-huis bedeling
Gelezen & Goedgekeurd bvba
9070 Destelbergen
3 dagen geleden
source : Student.be

Company description

Wij zijn een Gents bedrijf met een passie voor cultuur. Onze hoofdbezigheid is het verdelen van affiches en folders met een culturele boodschap.

Je ziet ons werk in het straatbeeld op aanplakpanelen, in horeca-zaken, in publikaders zowel op binnen als buiten locaties, op festivals, in onze displays, .

 • Daarnaast verspreiden we ook affiches voor notariële verkopingen. Ook doen we huis-aan-huis bedelingen voor overheid en non-profit organisaties.
 • We werken vanuit ons kantoor en ons magazijn in Destelbergen. Van daaruit worden onze medewerkers dagelijks op pad gestuurd, met de wagen, de electrische bakfiets, de fiets of te voet om cultuur en bewonersinfo te verspreiden.

  Job description

  Verdelen van overheids en non-prifit bewonerscommunicatie dmv huis-aan-huis bedeling in de regio Gent.

  Searched Profile

  Dynamische medewerker die zich niet laat afschrikken door het Belgische weer, graag door de straten van Gent wandelt en op een eerlijke manier het werk tot een goed einde brengt.

  We offer

  Een leuke deeltijdse job waarbij zelfstandig en in groep kunnen werken, belangrijk is. Een variabel stelsel dat vrije invulling van uren toelaat.

  Fijne collega's die je met plezier wegwijs maken binnen onze wereld van papier.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier