ELEKTRICIEN
Accent
Veurne, Belgium
4 dagen geleden
source : Stellenanzeigen.de

Onze klant kan terugblikken op meer dan 100 jaar ondernemerschap. Waar ze groen begon (enkel tuinaanleg en beplanting) is ze nu geëvolueerd naar infrastructuurwerken met als specialisatie de aanleg van kleinschalige materialen en uitgebreid naar het plaatsen van ondergrondse nutsleidingen.

Bij de specialisatie infra denken we aan : Wegenbouw, pleinen en parken : Ze werken steeds een project van onder- tot en met bovenbouw volledig af.

De werken omvatten opbraak- en grondwerken, verschillende types funderingen en verhardingen (natuursteen, klinkers, steenslag, dolomiet, asfalt, beton, grasdallen), het plaatsen van lijnvormige elementen (borduren, goten, watergreppels, keermuren) alsook alle bijkomende straatmeubilair, signalisatie, verlichting, beplantingen, Bij de ondergrondse leidingen is dat : Sinds de jaren tachtig voeren ze opdrachten uit voor gas- en elektriciteitsmaatschappijen net als het aanleggen van nieuwe huisaansluitingen op de riolering en de uitvoering van herstellingen van riolering.

Tuinaanleg en beplanting : Beplantingswerken, snoeien en vellen van bomen en struiken, uitfrezen van bomen en struiken, onderhoud van groenzones, verhakselen van allerlei snoeihout.

Het zusterbedrijf van onze klant beschikt over een eigen betoncentrale om zelf gestabiliseerd zand en mager beton te produceren.

Dit zowel op basis van natuurlijke granulaten als op basis van gerecycleerde grondstoffen, afkomstig van afbraakmateriaal van onze werven.

Naast het gebruik op onze eigen werven, kunnen ook particulieren, bedrijven en instanties bij hen mager beton of zandcement komen afhalen.

Tot slot kan je terecht op de breekwerf met bouwpuin dat gesorteerd wordt en vervolgens met behulp van een mobiele breek- en zeefinstallatie gebroken en gerecycleerd wordt tot Copro-gecertificeerde puingranulaten op verschillende kalibers.

Functiebeschrijving

Deze firma werkt wegenbouw en grondwerk projecten van onder- tot en met bovenbouw volledig af. Voor de job als elektricien zal je dit takenpakket krijgen na de interne opleiding en het behalen van jou Fluvius pasje :

afbraak- en grondwerken

huisaansluitingen

Openbare elektriciteit

Functie-eisen

 • Als Elektricien zijn onderstaande capaciteiten belangrijk;
 • Je hebt een eerste ervaring in de elektriciteit of opleiding

  Je bent gemotiveerd en je toont initiatief

  Teamspeler

  Een ordelijke en veilige werkplek is belangrijk voor je

  Je leert snel en graag bij.

 • Spreekt deze vacature je aan? Soliciteren is de boodschap! veurne.construct accentjobs.be 058 60 49 80
 • Arbeidsvoorwaarden

  Als elektricien kom je terecht in een boeiende job, met optie vast. Dit in een groeiend bedrijf waar de grootste succesfactor het enthousiasme en de creativiteit van de eigen medewerkers is, waar ze dus ook al jaren ervaring in hebben.

  Je kan bovendien rekenen op een goede, correcte verloning volgens je capaciteiten, conform aan paritair comité de bouwsector, eco-cheques, inhaalrustdagen, weerverletzegels, getrouwheidszegels, mobiliteit en verplaatsingsvergoeding, doorgroei mogelijkheden, interne opleidingen, enzovoort.

 • Als groeiende onderneming zijn ze steeds opzoek naar gemotiveerde werkkrachten om hun team te versterken. Laat ons dus snel iets weten, mocht je deze vacature iets voor jou vinden
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier