Technical Support Engineer
Lmh Engineering
Ghent, Belgium
8 uur geleden
source : OnlyEngineerJobs

Omschrijving Technical Support Engineer Wat ga je doen? Als Technical Support Engineer ga je vanuit je technische kennis en expertise klanten verder helpen met complexe projecten op vlak van hernieuwbare energie en leidingsystemen.

Naast het technisch adviseren van klanten sta je in voor de berekening van totaaloplossingen en dimensionering van complexe systemen.

Je staat hierbij in nauw contact met de Key Accountmanager. Door middel van on the job’ trainingen, het uitvoeren van marktanalyse, bezoeken van beurzen en opvolgen van nieuwe ontwikkelingen kan je op termijn doorgroeien naar Product Specialist. Wat wordt jou geboden?

 • Technisch uitdagende functie in een groeiende onderneming
 • No-nonsense werksfeer met veel mogelijkheden
 • Aantrekkelijk salarispakket met tal van extralegale voordelen
 • Opleidingen en doorgroeimogelijkheden Wat wordt er van jou verwacht?
 • Woonachtig regio Oost-Vlaanderen
 • Technische kennis (Bachelor / Master-niveau) klimatisatie, hydrauliek,...
 • Je spreekt Nederlands, Engels en Frans Waar ga je werken? Als Technical Support Engineer kom je terecht in down-to-earth bedrijf met een pragmatische aanpak.
 • Ze staan bekend om hun expertise en professionaliteit met betrekking tot hernieuwbare energie. Je komt terecht in een team van ongeveer 15 personen met een aangename werksfeer.

  Momenteel zijn ze in volle groei en is dit hét moment om bij te dragen aan de toekomst van het bedrijf. Hierdoor kan je zowel op professioneel als persoonlijk vlak mee groeien en evolueren.

  Dagelijks kan je genieten van een straffe koffie, frisdrank en vers fruit op de werkvloer.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier