Beleidsmedewerker bovengrondse infra in overijssel
Bouwselect
Onbekend
5 dagen geleden
source : Bouwjobs.nl

Profiel opdrachtgever : Voor een gemeente in de provincie Overijssel zijn we op zoek naar een beleidsmedewerker met ruime ervaring in het beleidsveld van de bovengrondse infrastructuur.

De gemeente heeft ca 60.000 inwoners die gespreid zijn onder 30 kernen van de gemeente Functie inhoud : Door je blik naar buiten vertaal je samen met de andere beleidsmedewerkers de ontwikkelingen in de omgeving naar beleid.

Je volgt en analyseert maatschappelijke en politieke ontwikkelingen op de middel- en lange termijn. Op basis hiervan ontwikkel, initieer en evalueer je het strategische en tactische beleid vanuit een integrale benadering.

Je bent ook verantwoordelijk voor het opstellen van de jaarlijkse integrale uitvoeringsagenda . Je legt de verbinding tussen de overige tactische en strategische vraagstukken.

Dit kunnen bijvoorbeeld vraagstukken zijn op het gebied van verkeer- en mobiliteit, duurzaamheid, toegankelijkheid, etc.

Je vertaalt deze ontwikkelingen naar de lokale en regionale situatie en je adviseert hierover aan bestuurders. Ook verzorg je de operationele sturing op de civieltechnische werkzaamheden die in het cluster worden voorbereid en uitgevoerd ten behoeve van herinrichtingen en uitbreidingen.

In het dagelijkse werk maak je voortdurend verbinding met je collega’s, externe partners en inwoners Functie eisen :

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding richting Civiele Techniek
 • Ruime ervaring binnnen het beleidsveld van de bovengrondse infrastructuur
 • Je bent innovatief
 • Je hebt een uitstekende antenne voor de politiek bestuurlijke agenda en stevige organisatorisch inzicht
 • Je bent een echte teamplayer
 • Je kan zelfstandig werken
 • Over het bedrijf : Bouwselect is een noordelijk detacheringsbureau dat zich gespecialiseerd heeft in de projectondersteuning en de arbeidsbemiddeling van vakspecialisten binnen de bouw, civiel, cultuur en milieutechnische arbeidsmarkt in Noord Oost Nederland.

  In deze regio is Bouwselect doorgegroeid naar een plaats in de top! Deze groei is gerealiseerd zowel binnen de profitsector, als ook binnen de non-profitsector (overheden en semi-overheden).

  Bij elke opdracht kent Bouwselect drie kernwaarden : betrouwbaarheid, continuïteit en kwaliteit. Dit biedt voordelen voor de opdrachtgever, voor de gedetacheerde medewerkers en voor Bouwselect zelf.

  Daarnaast is de bedrijfsvoering te omschrijven als nuchter, direct, no nonsense, met korte lijnen en met de mogelijkheid om altijd snel te schakelen.

  Open communicatie en eerlijke advisering zijn van doorslaggevend belang in de dienstverlening van Bouwselect. Met als basis vak- en branchekennis, wordt aan het menselijk aspect bij elke opdracht de beste invulling gegeven.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier