Directieassistent
Christelijke Mutualiteit
SCHAERBEEK, BE
5 dagen geleden

CM helpt niet minder dan 4,5 miljoen mensen om gezond en gelukkig te leven. Hoe dat kan? Dankzij de dynamiek van onze medewerkers! Zij slaan elke dag de handen in elkaar om resultaten te boeken.

Ze worden gedreven door solidariteit en willen samen vooruitgaan. Hun inspanningen worden erkend, want ze krijgen tal van kansen om zich te ontwikkelen en te groeien in hun job.

Dat alles op een werkplek waar ook waarde wordt gehecht aan de balans tussen werk en privé. Maar je moet ons niet zomaar geloven.

Vraag het gewoon aan iedereen die hier werkt. Ze zullen het graag bevestigen : Bij ons leeft het.

Dit zoeken we

Om het medisch departement te versterken, zijn we momenteel op zoek naar :

Een stafmedewerk(st)er voor de medische directie

Functieomschrijving

Als stafmedewerk(st)er bij de medische directie rapporteer je rechtstreeks aan de geneesheer-directeur van de medische directie.

Je verleent bijstand en ondersteuning aan de medisch directeur en het kernteam. Verder bied je organisatorische ondersteuning en ook kan je, zowel intern als extern, een faciliterende rol spelen tussen het medisch departement en de betrokken partijen.

Welke uitdagingen staan je te wachten?

Je stimuleert de samenwerking en steunt op operationele wijze de coördinatie van transversale projecten en de netwerkvorming tussen interne partners, om aan de operationele behoeften van het medisch departement tegemoet te komen.

Je gebruikt Office 365 en alle bijbehorende functies om het communiceren, delegeren en opvolgen van vergaderingen te bevorderen.

Je kan als interne referent voor O365 fungeren om je collega's op het medisch departement te helpen.

Hoofdtaken

 • Je ondersteunt de geneesheer-directeur en het kernteam in alle vertrouwelijkheid bij hun organisatorische activiteiten.
 • Ook organiseer je het beheer van de agenda's, de vorm en inhoud van de communicatie, de opvolging van projecten en beslissingen uit het kernteam en de juiste verspreiding van informatie.

 • Je bent verantwoordelijk voor een goede communicatie en samenwerking met de medisch directeur, het kernteam en de projectleiders.
 • Je bent verantwoordelijk voor het opzetten en bijhouden van de kennisbank (archivering en terbeschikkingstelling) ten behoeve van het medisch departement.
 • Dit ben jij

 • Je bent in het bezit van een bachelordiploma die relevant is voor de functie.
 • Je beschikt over twee jaar relevante beroepservaring op het vakgebied.
 • Je hebt een goede kennis van de andere landstaal (FR / NL).
 • Je beschikt over een goede kennis van de Groep CM.
 • Je bezit solide relationele vaardigheden. Hierdoor ben je bijzonder coöperatief ingesteld en pas je je gemakkelijk en soepel aan je gesprekspartners aan.
 • Je werkt heel natuurlijk en spontaan met je partners samen.
 • Je volgt de behaalde doelstellingen op en zorgt ervoor dat de dienstverlening almaar verbeterd wordt.
 • Je onderscheidt je door je proactieve houding en ziet en concretiseert voortdurend verbeterkansen.
 • Je staat bekend om je organisatievermogen en je capaciteiten om je werk te structureren.
 • Je bent flexibel en kan je gemakkelijk aanpassen aan een dynamische, veranderende context.
 • Je bent vertrouwd met de traditionele IT-tools. Kennis van SHARE POINT en bereidheid om je de specifieke applicaties van het medisch departement eigen te maken zijn onmisbaar.
 • Dit bieden we je

  Bij CM is je werk van invloed op de samenleving. Elke dag maak je het verschil voor onze leden. Je kan bij ons rekenen op een divers en competitief salarispakket, mét behoud van de balans tussen werk en privéleven.

  Maar dat is niet alles. Want als je het wilt, kan je bij ons allerlei kansen grijpen. We bieden je opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

  Je krijgt de mogelijkheid om zelf initiatief te nemen. En je werkt ook nog mee aan uitdagende projecten. Een ding is zeker : bij ons kan je je ontwikkelen.

  Zoals alle CM-collega's zal je al snel tot de conclusie komen : bij ons leeft het!

  We bieden je een voltijds contract van onbepaalde duur.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier