Beveiliger Dienst Vervoer & Ondersteuning (DV&O)
Rijksoverheid
Landelijk
11 uur geleden

Functie omschrijving

De Dienst Vervoer en Ondersteuning zet medewerkers in voor de beveiliging van overheidsgebouwen en organisaties. De dienst vraagt veel, maar heeft ook veel te bieden.

Als beveiliger wacht jou een uitdagende, veelzijdige functie bij een professionele organisatie.

Veiligheid is erg belangrijk voor de opdrachtgevers van de Dienst Vervoer en Ondersteuning. Als beveiliger draag je daaraan bij door het uitvoeren van toe-

en uitgangscontroles. Je controleert legitimatiebewijzen, schrijft bezoek in en uit, en checkt in- en uitgevoerde goederen.

Ook informeer je medewerkers en bezoekers over huisregels en veiligheidsvoorschriften. Je concrete werkzaamheden zijn afhankelijk van de locaties.

Dat kunnen penitentiaire inrichtingen zijn, de Nationale Politie of een andere organisatie binnen de Rijksoverheid.

In jouw functie controleer je onder meer op veiligheidsaspecten en op de aanwezigheid van onbevoegden. Als je onregelmatigheden of ordeverstoringen constateert, dan rapporteer je die.

In voorkomende gevallen help je bij het vervoeren van arrestanten, gedetineerden en vreemdelingen.

Arbeids voorwaarden

Overige arbeids voorwaarden

 • Salaris niveau schaal 4 en schaal 5 Salaris omschrijving · Het salaris bedraagt minimaal € 1.755,- en maximaal € 2.519,-
 • bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.

  Bijzonderheden

  Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering, de zogeheten dertiende maand. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden.

  Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer maximaal 55% betaald ouderschapsverlof (onder voorwaarden), studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor ouderen en een vergoeding woon-

  werkverkeer. Bovendien kun je je arbeidsvoorwaardenpakket deels zelf samenstellen.

  Inschaling in schaal 4, na het behalen van opleidingen en bij goed en volledig functioneren bevordering naar schaal 5.

  Je woont in een van de volgende postcodegebieden :

 • Ben je in dienst van de Rijksoverheid en heb je een aanwijzing als (medisch) herplaatsings- of Van-Werk-Naar-Werk-kandidaat?
 • Voeg dan een voordracht van leidinggevende of mobiliteitsadviseur en een kopie van de aanwijzingsbrief bij je sollicitatie.

  Na het behalen van de vereiste opleidingen en bij goed en volledig functioneren volgt een vast dienstverband.

 • Je wordt gedetacheerd bij een van de klanten of opdrachtgevers van de DV&O. Je bent landelijk inzetbaar, maar we houden zoveel mogelijk rekening met je woonplaats.
 • Maand salaris

 • Mogelijk word je uitgezonden ten behoeve van Frontex of anderszins.
 • Min €1.873

 • Bij gebleken geschiktheid en aanname start je direct aan de basisberoepsopleiding (BBO) en word je daarna zo breed mogelijk opgeleid.
 • Hier horen onder andere een opleiding tot buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA), een vuurwapenopleiding en de vervoersopleiding bij.

  Dienst verband Tijdelijke aanstelling met uitzicht op vaste aanstelling Contract duur 2 jaar met zicht op een vaste aanstelling Minimaal aantal uren per week 36

 • Je hebt een representatieve functie. Daarom stellen wij als aanvullende eis dat piercings en tatoeages niet zichtbaar mogen zijn tijdens het uitvoeren van je functie.
 • Zijn deze wel zichtbaar of heb je hier principiële bezwaren tegen, dan kun je niet op deze functie solliciteren.

  Maximaal aantal uren per week 36

 • Als je bij ons in dienst komt, vragen we je om een Verklaring Omtrent het Gedrag te overleggen.
 • Rijbewijs B+

 • Het selectietraject bestaat uit een psychologisch onderzoek, fysieke vaardigheidstoets, capaciteitentest, selectiegesprek, medische keuring, arbeidsvoorwaardengesprek en de Verklaring Omtrent het Gedrag.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier