System Engineer
Smals
Brussels, Brussels, BE
11 uur geleden
source : Jobat

Als System Engineer werk je binnen de ICT afdeling van een van onze klanten en maak je, meer specifiek, deel uit van het team Service Delivery .

Deze cel is verantwoordelijk voor het verzekeren van de operationele werking van de ICT systemen (centraal en pc), waarvan ongeveer 500 medewerkers afhangen voor hun dagelijkse taken.

Concreet neem je het operationeel beheer van de server-infrastructuur voor jouw rekening en zie je er op toe dat het netwerk, de servers en de systeemapplicaties op een correcte manier blijven draaien.

Je bent verantwoordelijk voor het oplossen van incidenten die niet door de Service Desk konden worden verholpen of die door het monitoringsysteem werden gegenereerd.

Je staat in voor de installaties, updates, testing, planning en configuratie van de infrastructuur.

Je beschikt over een Bachelor diploma in IT en hebt minstens een aantal jaar ervaring in een gelijkaardige functie.

Je hebt een uitgebreide technische kennis van Windows Server (AD, MECM, WDS, oneAutomation, ) alsook van gevirtualiseerde servers.

Verder ben je vertrouwd met het beheer van netwerken zoals het configureren van switches en heb je kennis van backup- en monitoring systemen zoals Veeam en Netcrunch.

Met je zin voor verantwoordelijkheid stel je je klant- en resultaatgericht op.

Je werkt op een autonome manier maar kan ook binnen een team goed functioneren.

Ten slotte heb je een goede kennis van het Frans.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier