Technisch Administratief Medewerker
Fluvius SO
Oost-Vlaanderen, BE
4 dagen geleden
source : Belgie Vacature

Taken en verantwoordelijkheden

Als administratieve kracht werk je met een sterk team aan een vlotte dienstverlening.

Je leert de Fluvius-flow kennen als je broekzak : je vindt de snelste weg naar een passende afhandeling van elk dossier.

Je bent punctueel en vriendelijk, want jij bent de steun en toeverlaat van klanten en collega’s.

Waar werk je? In onze kantoren te Melle

Wat doe je concreet? Met de glimlach verzamel en verwerk je de gegevens van binnenkomende storingen. Je plant en maakt de opdrachten aan in desbetreffende databanken en houdt hierbij rekening met de dringendheid en de beschikbaarheid van techniekers en je volgt de uitvoeringstaken op .

Je houdt hierbij het hoofd koel en bewaart het overzicht. Indien nodig overleg je intern met alle partijen . Ook de bijhorende administratieve taken volg je verder op.

Onze interne en externe klanten, techniekers, worden door jou op een klantgerichte manier verder geholpen.

Profiel kandidaat

Wat moet jij hebben? Je beschikt bij voorkeur over een ASO- of TSO-diploma . Je hebt ervaring in een administratieve job met daarbij een technisch inzicht of basiskennis van gas en elektriciteit en Telecom.

Kennis van SAP en MS office is een pluspunt . Maar vooral werk je nauwkeurig en ben je bestand tegen stress . Tenslotte ben je een kei in communiceren.

Geboden wordt

Wat levert dat op? Ons pakket bestaat, naast een aantrekkelijk loon, uit fijne voordelen , zoals maaltijdcheques en natuurlijk korting op je energiefactuur.

Een Fluviusser werkt hard, maar kan ook hard genieten dankzij een mooie verlofregeling en een flexibele arbeidsregeling.

Wij bieden jou een contract aan van 12 maanden. Dit kan worden verlengd tot maximaal 2 jaar.

Wanneer kan je aan het werk? Zo snel mogelijk . Van zodra je solliciteert, doorloop je de verschillende stappen in de sollicitatieprocedure.

Eerst krijg je een uitgebreide opleiding. Dan begint het pas echt.

Heb je nog een vraag over deze job? Neem dan contact op met Michèle Braemscheute op het nummer 09-263 45 53.

Ben jij de ontbrekende schakel? Solliciteer dan nu.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier