HR MANAGER
Vacature.com
België, België
10 dagen geleden
source : vacature.com

Onze klant, gebaseerd in Zaventem, stelt over gans de wereld meer dan 23 000 werknemers tewerk. In Zaventem werken er 140 arbeiders en bedienden en dit aantal zal tegen het eind van het jaar significant vermeerderen.

Dit bedrijf heeft een open cultuur waarbij het management zeer toegankelijk is en er is weinig verloop of ziekteverzuim.

Dit is een functie waar je je eigen accenten kunt leggen en waar je nog veel kan opbouwen binnen HR. De nieuwe HR Manager zal verantwoordelijk zijn voor een HR team van twee personen.

Hij of zij is verantwoordelijk voor een goede functionering van de payroll. Er moeten nog projecten uitgewerkt worden op gebied van retentie, functioneringsgesprekken en loopbaanbegeleiding van senior werknemers.

Daarenboven moeten de goede relaties met de vakbonden verder onderhouden worden. De HR manager zal als business partner ook meewerken aan de groei van het bedrijf waarbij talentvolle werknemers worden gerekruteerd.

Het onderhouden van de relaties met de HR verantwoordelijken in andere landen hoort ook bij het takenpakket.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier