QA Engineer (M/V)
Accent
Oost-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, BE
13 dagen geleden
source : Jobat

Als Q / A Engineer ben je medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen en organiseren van controleprocessen om de kwaliteit van de applicaties te waarborgen.

Je staat in voor volgende taken : opstellen van testcases je helpt de applicatie (manueel) mee testen waarbij je bugs op een duidelijke manier logt bij het testen van de applicatie beslis je wat er wel of niet geautomatiseerd moet worden en je schrijft de automatische checks in Selenium.

je onderhoudt de testautomatisatie en zoekt manieren om het systeem te verbeteren

House of HR is op zoek naar een nieuwe kracht om het team te versterken. Een succesvolle Q / A Engineer met volgende kwaliteiten is welkom : een Bachelor of Master diploma bij voorkeur in Informatica of Bedrijfsinformatica een passie voor IT en alles wat met computers te maken heeft een eerste ervaring in zowel manueel testen als testautomatisatie een kritische en analytische mindset je neemt elke beslissing weloverwogen communiceert helder en diplomatisch kan zelfstandig werken : je werkt graag op eigen houtje is gemotiveerd in het streven naar uitmuntende userkwaliteit ervaring in rapporteren en documenteren van bugs problems kennis van Selenium is een pluspunt

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier