Loketbediende - banksector Brussel (M/V)
Over Ago
Brussel (Schaarbeek)
30 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor onze klant gelegen te Schaarbeek zijn we op zoek naar een loketbediende. Je bent het gezicht en het centrale aanspreekpunt van het kantoor.

Je benut de kansen die voortkomen op het vlak van relatiebeheer en helpt proactief mee aan gerichte acties om het kantoor te laten groeien.

Je krijgt de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse loketverrichtingen en zorgt voor een correcte administratieve afhandeling van de dossiers.

Vereisten

Je bent in het bezit van een bachelor diploma (liefst een economische richting) of hebt al gelijkwaardige ervaring opgedaan.

Je bent communicatief zeer sterk en klantgericht. Je kan commerciële opportuniteiten spotten op basis van klantbehoeften en deze vertalen in afspraken voor je collega's.

Je hebt een uitstekende kennis van de twee landstalen (NL / FR).

Talen

 • Je hebt kennis van het Nederlands
 • Je hebt kennis van het Frans
 • Aanbod

  Je komt terecht in een familiaal kantoor. Je krijgt mogelijkheden tot opleidingen en specialisatie dit zowel intern als extern.

  Een marktconform loon met extra legale voordelen.

  Rijbewijs

  Wenst u meer info over deze job?

  Neem dan contact op met één van deze kantoren : Brussels Office

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier