management assistant ceo- nevele
Randstad
Nevele, Oost-Vlaanderen
2 dagen geleden

job description

Als management assistent bestaat jouw basis takenpakket onder andere uit algemene administratieve taken en werkt voor de algemeen bestuurder.

 • agenda'sen mailboxbeheer-opmaken en versturen van correspondentie , opmaken van powerpointpresentaties -meetings bijwonen en verslagen opmaken-
 • opvolgen van gemaakte actiepunten, het schrikt je dus niet af om achter collega s hun veren te zitten-travelmanagement,organisatie van events en beurzen in samenwerking met de marketingafdeling-

  opmaken en aanpassen van interne voorschriften en proceduresWat maakt onze vacature bijzonder?Je krijgt de kans om mee te werken aan diverse projecten, gaande van uitwerken en implementeren van nieuwe ideeën verkregen uit opleidingen, cijfermatige marktanalyses opmaken, etc.

  allemaal conform jouw interesses en competenties

  qualification

 • Je hebt enkel jaren ervaring als management assistent.- Je kan vlot communiceren in Nederlands, Frans en Engels. Kennis Duits is een plus!-
 • Je bent dynamisch en sterk in proactief werken - Je hebt snel een goed inzicht in een organisatie en discretie is jouw tweede naam.

 • Je bent een sterke persoonlijkheid met een gezonde ambitie.- Je kan om met een gezonde dosis druk en je bent enorm stressbestendig.
 • Het bedrijf staat er voor open om je sterke talenten te benutten. We bieden een afwisselende functie in een dynamische firma, waar je kan rekenen op een opleidingsprogramma aangepast aan jouw ambities.

  De firma maakt ook deel uit van een stabiele familiale groep van bedrijven, waardoor je kan rekenen op werkzekerheid en waar je mening mee telt.

  Werkuren van 8u -17 u - 20 dagen verlof + 12 dagen adv ->

  collectief verlof : 2 weken zomer en 1 week kerst -17 dagen vrij te kiezen

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier