Medewerker Klantenservice
USASJB
Mons, Walloon Region, Belgium
11 dagen geleden

Wij bieden u de mogelijkheid om vanuit huis extra inkomsten te verdienen (telewerken) op tijden die u het beste uitkomen.

In deze functie krijgt u verschillende opdrachten te doen, zoals gegevens invoeren, e-mails beantwoorden, reviews schrijven, enquêtes afnemen en andere online projecten.

Dit thuiswerk zal u veel voldoening geven omdat u hierdoor de markt mede vormgeeft en invloed hebt op nieuwe producten die op de markt komen.

Soms krijgt u de producten zelfs eerder te zien dan de het grote publiek en neemt u deel aan het testen ervan. U helpt bedrijven bij het verzamelen van gegevens waarmee zij trends kunnen voorspellen en zakelijke beslissingen voor de toekomst kunnen nemen.

 • Verdienen met het afnemen van enquêtes
 • Diverse betaalmethoden, waaronder PayPal, directe overschrijving op uw rekening of online virtuele cadeaukaartcodes
 • Mogelijkheid om beloningen te winnen
 • Parttime werkzaam
 • Solliciteer :

  Wij nodigen u uit om te solliciteren als u graag zelfstandig vanuit uw eigen huis werkt en affiniteit hebt met werkzaamheden als e-

  mail klantenservice, gegevensinvoer en productreview.

  Medewerkers gegevensinvoer komen uit allerlei verschillende branches, waaronder gegevensinvoer, telemarketing, klantenservice, verkoop, administratie, secretariaat, administratief werk, magazijn, voorraadbeheer, receptie, call center, parttime, winkels en meer.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier