Online Marketeer
AGO Jobs & HR
Oudenaarde, Oost-Vlaanderen, België
5 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze klant regio Oudenaarde actief in de schoenen- en fashionindustrie zijn we op zoek naar een Online Marketeer. Je zal verantwoordelijk zijn voor de verdere ontwikkeling van digitale marketplaces (voornamelijk Amazon).

Concreet zal dit betekenen dat je een Amazon Vendor Central platform van A tot Z zal (leren) kennen. Je ontwikkelt een volledige marketing strategie en ondersteunt en coördineert alle processen gerelateerd aan Amazon en andere marketplaces.

Door jouw nieuwe inzichten en duidelijke online sales- en marketingstrategie zorg je voor een verbetering van omzet. Naast al deze taken ondersteun je ook het marketing departement.

 • Je bent in het bezit van een relevante Bachelor (taal, communicatie, marketing, ...)- Je hebt reeds een werkervaring achter de rug in sales / marketing / communicatie- Je hebt een uitstekende kennis Engels en Nederlands daarnaast heb je een goede kennis Frans en / of Duits- Door jouw doorzettingsvermogen en goede communicatie bekom je steeds goede resultaten
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier