HVAC Engineer
Whoohoo
Antwerpen, Belgie
4 dagen geleden

Over de functie

Je wordt verantwoordelijk voor het programmeren en indienstnemen van een regelsysteem met logische functieblokken (soort van domoticasysteem).

Je test en controleert gebouwenbeheersysteem in functie van de werkingsbeschrijving en stelt de HVAC-installatie regeltechnisch af.

Naast het ondersteunen van de elektriciens op de werven (o.a. het delen van informatie en uitgewerkte regelplannen), zorg je voor een goede samenwerking met de werfleiders en betrokken ingenieurs.

Tot communiceer je over de voortgang van de werken.

Functie eisen

 • Je behaalde een diploma elektromechanica of bent gelijkwaardig door ervaring
 • Je kan goed logisch nadenken en verbanden leggen
 • Je bent een teamplayer
 • Je hebt een hands-on’ mentaliteit en bent een problem-solver’ : af en toe op de werf zijn, fouten opsporen, iets mee opstarten of indienststellen schrikt je niet af
 • Je houdt van afwisseling en je wilt continu bijleren
 • Kennis van programmatiesystemen ten behoeve van de HVAC is een pluspunt
 • Je houdt je aan de veiligheidsnormen omdat je dat belangrijk vindt
 • Over het bedrijf

  Je mag rekenen op een innovatieve omgeving met gepassioneerde collega’s. Je krijgt een ruime omkadering (training en coaching) om je loopbaan een échte impuls te geven.

  Er wordt een persoonlijk ontwikkelingsplan voor je uitgewerkt dat afgestemd is op jouw ambitie en sterktes. Dankzij onze organisatiestructuur en duidelijke loopbaanpaden heb je zicht op je toekomst en blijf je groeien.

  Tot slot organiseren we tal van sportieve, culturele en familiale activiteiten.

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier