distributiechauffeur c
Randstad
Hoeselt, Limburg
6 dagen geleden

job description

Je vertrekt met een reeds geladen vrachtwagen maar lossen doe je zelf bij je klanten, zowel met transpallet, met steekwagentje en soms ook manueel.

Je werkt van maandag tot vrijdag van 6u00 tot 14 à 15u00. De vrachtwagen, een koelwagen, heeft 3 compartimenten : voor droge goederen, gekoelde en diepvriesgoederen.

Klanten komen op regelmatige basis terug.Interne opleiding wordt voorzien.Langdurige opdracht, optie vast contract in een stabiele, groeiende en familiale onderneming.

Loon volgens het paritair comité van de voedinghandel.

qualification

 • geldig rijbewijs C (medische schifting + C95)- in het bezit zijn van een digitale bestuuderskaart- ervaring als distributiechauffeur geniet de voorkeur-
 • je kan zelfstandig en nauwkeurig werken (correcte administratie)- omwille van een vlotte communicatie met je klanten is een goede kennis van het Nederlans en basiskennis Frans noodzakelijk

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier