Bouwplaatsmachinist
Accent
Heist-op-den-Berg, BE
2 dagen geleden

Onze partner concentreert zich als aannemerop de infrastructuurmarkt en ruwere werken. Ze specialiseren zichin wegenwerken, rioleringswerken, grondwerken, bodemsanering &waterzuivering, afbraakwerken en asbestverwijdering.

90% van hunprojecten situeren zich op de publieke markt. Deze onderneming isdoorheen de jaren uitgegroeid tot een vaste waarde in de bouwsectorwaar 300 medewerkers elke dag het beste van zichzelfgeven.

Functiebeschrijving

Jebent een gemotiveerde machinist met ervaring alsbouwplaatsmachinist. Onze nieuwe medewerkers worden in eersteinstantie begeleid door ervaren ploegbazen.

PERSOONLIJKHEIDSCOMPETENTIES : >

Je gaat steeds voor het besteresultaat met veel verantwoordelijkheidszin >

Veiligheid komtbij jou op de eerste plaats >

Je bent fysiek geschikt om zwaarwerk uit te voeren want bij weinig machinewerk steek je de handenuit de mouwen >

Je kan zowel zelfstandig als in groep goedfunctioneren

Arbeidsvoorwaarden

Dezevacature biedt jou, na een succesvolle uitzendperiode, een vastcontract aan bij een dynamisch en groeiend bedrijf. Er heerst eenopen en no-nonsense cultuur waarbij je iedereen bij zijn / haarvoornaam kan aanspreken.

Ze staan erom bekend om veel te investerenin de professionele ontwikkeling van hun medewerkers door middelvan opleidingen.

Naast een marktconform loon, bieden ze je ook talvan extralegale voordelen. Bij Accent Jobs weten we dat dearbeidsmarkt uit verschillende doelgroepen bestaat, elk met eigenwensen en eisen.

Om die diversiteit het hoofd te kunnen bieden,zijn er verschillende gespecialiseerde afdelingen opgericht. Zokunnen we iedereen helpen met kennis van zaken.

Tijdens hetsollicitatieproces staan we je graag als jobcoach bij met raad endaad. Ons doel, samen met jou de gepaste jobvinden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier