Service Engineer M/V F/H
VINCI
Antwerp, Belgium
6 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Verantwoordelijk voor de planning en de uitvoering van onderhoudswerken en kleine / grote projecten binnen het domein van onderhoud teneinde het onderhoudsproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

Taken : Coördinatie van het preventief onderhoud, spin-offs en add-ons : dagplanning, wekelijkse planning met service desk, werkuitvoering.

Hij verzorgt de externe communicatie : Rapporteren aan de klanten bezoeken en conclusies / zorgt voor een correcte toepassing van de procedures bij de klant.

Hij verzorgt de intern communicatie : met de service Desk voor planning en voorbereiding / met de CM's voor offertes aan de klanten / Door een uitmuntende kwaliteit van de service rapporten en punteerbladen.

Opvolging van en hulp aan techniekers (The right man on the right job). Vraagt opleidingen voor zijn mensen volgens de noden.

Smeedt zijn groep tot een hecht team. Opvolging van preventief onderhoud, spin-offs en add-ons : voorbereiding offertes en bestellingen, kwaliteit van de uitvoering, efficiëntie van de uitvoering.

Veiligheid : Hij verzekert zich ervan dat de veiligheidsrichtlijnen worden opgevolgd gebruik van PBM’s). Pré-facturatie van instanties, onderhandelen met klant.

Profile Opleiding : Bachelor in climatisatie of gelijkwaardig door ervaring. Ervaring : 10 jaar ervaring. Technische vaardigheden : HVAC, Certificatie en Froid cat I, G1, G2, Mazout à kijk naar regio (vb.

Brussel, Wallonië, Vlaanderen), BA5, VCA hiërarchische lijn, Excel, Word. Schriftelijke communicatie, vertrouwd met cijfers (pré-facturatie).

Talen : Nederlands (moedertaal), Frans en Engels (zijn een pluspunt).

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier