Polyvalent Onderhoudsmechanieker - Regio Zeebrugge - Vast Contract
MANPOWER INTERIM
ZEEBRUGGE
4 dagen geleden
source : VDAB

Functieomschrijving

Als onderhoudsmechanieker sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van het machinepark. Het werk is hoofdzakelijk van mechanische aard en bestaat onder meer uit het vervangen en smeren van tandwielen, lagers, riemen, alsook het reviseren van motoren.

Daarnaast sta je in voor het verhelpen van acute storingen. Je voert het werk zelfstandig uit en tracht het probleem zo efficiënt mogelijk op te lossen.

Waar nodig doe je aanpassingen op de bestaande machines en herstel je stukken door middel van laswerk.

Naast onderhoudstaken help je mee met de productie operatoren. Je voert de instellingen in van de verschillende machines, controleert deze bij collega’s en bestuurt eveneens verschillende productielijnen.

Je staat garant voor een succesvol productieproces van begin tot eind. Hierbij heb je oog voor details, kwaliteit en orde en netheid.

Bedrijfsprofiel :

Onze klant is een internationale voedingsproducent. Ze verwerken uiteenlopende ruwe grondstoffen tot een bewerkbaar tussenproduct.

Deze verdelen ze opnieuw richting diverse industrieën, alsook naar retailhandelaars.

Op dit moment breidt de firma hun team van techniekers uit en verwelkomen ze een gedreven onderhoudsmechanieker in dagdienst.

Profiel

Je bent in het bezit van een technisch diploma elektromechanica of hebt door ervaring gelijkaardige competenties verworven.

Dankzij jouw technische achtergrond ben je capabel om mechanisch onderhoud te realiseren, acute storingen te verhelpen, alsook machines correct in te stellen.

Je beschikt hiervoor over sterke kennis van mechanica. Heb je ook een basis elektriciteit, elektronica en PLC, dan wordt dit gezien als een grote troef.

Belangrijk is een vergaande interesse in computergestuurde machines.

Als persoon werk je graag zelfstandig en ben je een echte teamplayer. Je bent daarnaast gestructureerd en kan kwalitatief te werk gaan.

Jobgerelateerde competenties

 • De werking van het materiaal, de instrumentengegevens (druk, debiet, temperatuur, ...) en de kritieke punten (slijtage, smering, ...) controleren
 • Technische ondersteuning verlenen aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud, ...
 • Preventieve of correctieve onderhoudsinterventies bepalen volgens de aard van de werkzaamheden (inwerkingstelling, productiewijziging, .
 • of de onderhoudshistoriek
 • Aanbod

  We bieden je een uitdagende functie aan bij een sterke firma met internationaal karakter. Een job waar je techniciteit en oog voor detail optimaal tot hun recht zullen komen.

  Bovendien een functie waar je de nodige ondersteuning mag verwachten om operationeel te schitteren.

  Dit alles is aangevuld met een competitief brutoloon en extra legale voordelen op maat van jouw ervaring.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier