After Publication Scheduler
Aviato
Zaventem, Brussels , BE
3 dagen geleden

Functieomschrijving Als After Publication Scheduler ben je verantwoordelijk voor de geoptimaliseerde langetermijnplanning van alle leden van het vlieg- en cabinepersoneel.

Als Scheduler geef je de roosters van het vlieg- en cabinepersoneel, waarbij je rekening houdt met het comfort, de veiligheid, de vermoeidheid en de operationele efficiëntie van de bemanning en deze met elkaar in evenwicht brengt.

Na publicatie van de roosters is uw hoofddoel het vinden van de best mogelijke en meest efficiënte oplossingen in het geval van langdurige ziekte van de bemanning en lange termijn veranderingen in de operaties, ervoor zorgend dat de operaties worden onderhouden.

Terwijl je dit doet, zal je proberen om de impact op de gepubliceerde roosters van de bemanningsleden te minimaliseren en de operationele kosten laag te houden.

U zult ervoor zorgen dat het hoogst mogelijke niveau van veiligheid en service voor de bemanning wordt geboden en vermoeidheid van de bemanning voorkomen door de best mogelijke schema's te maken.

U zult altijd op zoek gaan naar de meest efficiënte bemanningsoplossingen.

Tijdens de planning van de bemanningsroosters informeert u de Scheduling Manager over de mankracht situatie in het geval u een aanzienlijk tekort aan bemanningsleden heeft.

Bovendien probeert u verbetermogelijkheden te vinden en suggesties te bespreken met de Scheduling Manager.

Tijdens uw dagelijkse overdracht met het TUI fly Benelux OCC (Operations Control Center) zorgt u ervoor dat u de OCC Crewing Officers proactief informeert over mogelijke problemen tijdens hun ploegendienst.

Als Scheduler rapporteer je aan de Scheduling Manager en werk je nauw samen met de andere Scheduling-afdelingen.

Profiel Bachelorstudie of gelijkwaardig door ervaring

Ervaring in een plannings- of logistieke omgeving is een pluspunt.

Stressbestendig, om de klus te klaren, zelfs in moeilijke en onder druk staande omstandigheden.

Een flexibele stijl, die gedrag en beleid aanpast aan de situaties.

Gestructureerd en gecoördineerd, en uitstekende aandacht voor detail en nauwkeurigheid.

In staat om te plannen en te organiseren en te coördineren tussen verschillende partijen

Een sterke communicator met de bemanning in het hele bedrijf en andere interne belanghebbenden.

Leergierig en een geboren zelfeducator

Deze rol vereist sterk zakelijk Engels & Nederlands (geschreven & gesproken).

Technische Competenties

Nieuwe werknemers verwelkomen en hun integratie bevorderen Documenten voor de opvolging en het beheer van het personeel opmaken en actualiseren (sociale overzichtstabellen, salaristabellen, planning van vakanties, .

 • Personeel inlichten over sociaal recht en specifieke kenmerken van de organisatie Individuele dossiers van werknemers opvolgen en updatenDe wettelijke aangifte indienen Aanbod Wij bieden u een baan bij Europa's grootste reisorganisatie met slimme en enthousiaste collega's en de mogelijkheid om samen te werken met Europese collega's binnen uw vakgebied.
 • Je maakt deel uit van een dynamisch bedrijf met veel internationale contacten.

  Wij geven je ook de mogelijkheid om je binnen onze group te ontwikkelen door middel van een specifiek talentenprogramma en eventuele trainingen.

  Daarnaast bieden wij een cafetariaplan waarmee u zelf uw eigen beloningspakket kunt bepalen in overeenstemming met uw wensen en behoeften.

  Indien gewenst kunt u ook een hospitalisatieverzekering afsluiten, indien gewenst. Werken bij een reisorganisatie biedt natuurlijk ook andere voordelen, zoals de mogelijkheid om uw eigen reizen of reizen voor naaste familieleden met personeelskorting te boeken.

  Daarnaast heeft u dankzij onze partners ook recht op korting op diverse hotels, vakantieoorden en parkeerplaatsen op luchthavens.

  Om u ten volle van deze voordelen te laten genieten, bieden wij u 3 extra vrije dagen aan!

  Een ander pluspunt is dat het vakantiegevoel en de luchthaven nooit ver weg zijn met een baan bij ons!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier