Sales Manager Belgie - Software team
Ingram Micro
Diegem, Belgium
6 dagen geleden

Job Description

Position at Ingram Micro

Sales Manager Belgie Software

Ingram Micro

Ingram Micro is 's werelds grootste Technology Provider en biedt naast distributie ook Supply Chain oplossingen,Lifecycleservices en Cloud oplossingen.

Als vertegenwoordiger van meer dan 1.700 toeleveranciers waaronder HP, Samsung, Microsoft, DELL en Cisco, bedient Ingram Micro wereldwijd meer dan 200.

000 klanten in 160 landen. Bij Ingram Micro Benelux werken circa 600 medewerkers, waarvan ongeveer 125 medewerkers op het kantoor in Diegem.

Dagelijks adviseren wij de IT-leverancier over afzetkanalen voor hun zijn wij de feedback loop vanuit de markt enResellersover innovaties.

Door continu te innoveren en ons businessmodel aan te passen aan de veranderende markt zijn we al meer dan 35 jaar lang marktleider in IT Technologie.

SoftwareAfdeling

Voor onze Software-afdeling zijn we op zoek naar eenSales Manager Belgie. Hierbij ben jeverantwoordelijk voor het bedenken en uitvoeren van de regionale sales strategie met als doel de vooropgestelde targets te behalen met het team.

Het team bestaat uit 8 personen verdeeld over verschillende Business Units in de BeNeLux.Je rapporteert aan de Sales Director Benelux en dotted line aan de Managing Director België.

In totaal wordt er een omzet van 30MIO Euro gedraaid per jaar.Naast het management aspect ben je zelf ook nog actief betrokken bij de business.

Jouwverantwoordelijkheden

 • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van een commerciële strategie met als doel meer marktaandeel te verwezenlijken
 • Je staat in voor de forecast en stelt de jaartargets op voor je team.
 • Samen met het team zorg je voor een sterke relatie met de grootste vendoren : Veritas, Symantec, Citrix, McAfee, Acronis, Dropbox etc.
 • Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de marketing fundingsdie gegeven worden door de vendoren
 • Zelf ben je actief betrokken bij de business en het relatiebeheer met de partners
 • Jouwprofiel

 • Je hebt minimaal een Bachelor diploma
 • Je beheerst de Nederlandse, Franse en Engelse taal perfect
 • Je bent woonachtig in België ( regio Brussel )
 • Minimaal 5 jaar Sales Management ervaring binnen de cloud / software industrie
 • Je bent een echte people manager die zijn team laat groeien maar, die tegelijkertijd zelf ook nog resultaten wilt behalen
 • De kennis van SaaS oplossingen is sterk aanwezig in je profiel, je weet hoe de wereld vanCloud eruit ziet!
 • Reizen is geen probleem
 • Wat wij bieden

  Webiedeneen leuk en dynamischjong team waar je verantwoordelijk voor gaat zijn, een marktconformsalaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Zo krijg je 26 vakantiedagen, maaltijdvergoeding, verzekeringen en andere voordelen. Binnen Ingram Micro zijn erveel ontwikkelingsmogelijkhedendoor middel van cursussen, opleidingen, persoonlijke begeleidingen doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.

  Dewerkweek sluit je af bij de wekelijkse vrijdagmiddagborrel samen met al je andere collega’s.Daarnaastheerst er een goede werksfeer binnen Ingram Micro die het best omschreven kan worden als een professionele gezellige werksfeer.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier