Teamcoördinator - payroll services
Liantis
Sint-Andries, West-Vlaanderen, België
6 dagen geleden
source : Jobat

Dagelijks staat het sociaal secretariaat werkgevers bij in hun loonverwerking en personeelsadministratie. Als teamcoördinator payroll services neem je heel wat verantwoordelijkheden op :

 • Je stuurt een zevental payroll consultants aan . Samen met je team sta je garant voor een correcte en vlotte service.
 • Je staat klanten graag te woord en neemt aantal klantenbezoeken voor jouw rekening.
 • Je specialiseert je in één domein van payroll en sociale wetgeving en wordt het eerste aanspreekpunt voor kantoren uit de regio.
 • Ter ondersteuning van de kantoormanager help je bij centraal aangestuurde commerciële acties, alsook de praktische organisatie van het kantoor.
 • Vanaf de eerste werkdag kan je rekenen op de juiste begeleiding om te groeien in je leidinggevende functie. Ons opleidingsprogramma maakt je vertrouwt met de werking van het sociaal secretariaat en leert je de nodige kennis en tools.

  Zo word je stapsgewijs een krak in je vak.

 • Je ben in het bezit van een bachelor- of masterdiploma in sociaal werk, human resource management, personeel- en organisatiemanagement .
 • Je beschikt over minstens een eerste ervaring binnen een sociaal secretariaat of op een personeelsdienst.
 • Je beschikt over leidinggevend potentieel of hebt reeds een eerste leidinggevende ervaring achter de rug. Je neemt graag het voortouw en bent de trekker in een team.
 • Je bent proactief naar klanten en neemt regelmatig op eigen initiatief contact op.
 • Plannen, organiseren en coördineren zijn je op het lijf geschreven.
 • Je gaat doeltreffend en oplossingsgericht te werk.
 • Je hebt affiniteit met of interesse in de social profit sector .
 • Kennis Frans is een pluspunt.
 • Ten slotte ben je als nieuwe collega ambassadeur van onze organisatie. Je weet je te identificeren met onze waarden : schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht.

  Bij Liantis maak jij het verschil. Werken bij Liantis, dat is kansen krijgen op een mooie loopbaan en persoonlijke ontwikkeling .

  Mensen zijn het kloppend hart van onze organisatie. We wakkeren passie aan en geven talent alle ruimte om open te bloeien.

  Je komt terecht in een moderne en professionele werkomgeving in volle beweging.

  Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket . Naast je basisloon, bieden we jou maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag en ecocheques van 250 euro per jaar.

  Ook de loonbonus is een leuke extra! Daarnaast staat jouw persoonlijke bescherming centraal en kan je rekenen op een hospitalisatieverzekering, pensioenfonds en een verzekering gewaarborgd inkomen .

  Bovendien kies je heel wat voordelen zelf via ons flexibel beloningssysteem.

  Belonen is meer dan verlonen. We hechten belang aan jouw werk-privébalans . We werken in een glijdend uurrooster met een totaal van 38 uur per week.

  Ook tele- en thuiswerk behoren tot de mogelijkheden. Naast 20 wettelijke verlofdagen, heb je nog 6 dagen betaalde inhaalrust en 5 extralegale verlofdagen.

  De regionale feestdag kan je vrij opnemen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier