Security engineer - Regio Antwerpen & Brussel
Talents4You N.V.
Zellik, Flemish-Brabant, BE
3 dagen geleden
source : Monster

Onze klant is een gevestigde waarde in de ICT met meer dan 25 jaar ervaring. Ze bieden verschillende oplossingen aan in Cloud, Mobile en applications en Security.

Ze volgen de nieuwe technologische oplossingen op de voet op en vertalen dit in strategische voordelen voor de klanten. Functie : Ter uitbreiding van het technisch team, zijn ze op zoek naar een Security engineer om de infrastructuur van de klanten te verzorgen.

Taken zoals de dagdagelijkse opvolging, onderhoud en veranderings -en vernieuwingsprojecten vallen hieronder. Als Security engineer installeer en configureer je alle securitycomponenten.

Projecten met betrekking tot Firewall datacenter, antispam en mail security, sandboxing, NAC en reverse proxy zijn oplossingen waarmee je regelmatig in contact zal komen.

Profiel : Je zal meewerken aan het design en presales van de infrastructuur voor alle securityaspecten. Verder zorg je ervoor dat instructies, procedures en kennis up to date gehouden worden.

Ook ben je verantwoordelijk voor de volledige documentatie van het geleverde werk en een tijdige en correcte facturatie van je prestaties.

Bij de oplevering van de projecten werk je samen met de projectleider. Je hebt reeds 3 jaar relevante ervaring met installaties en configuraties in een gelijkaardige job.

Je hebt een uitgesproken passie voor informatica en een doorgedreven expertise in Security. Indien je kennis hebt van Fortinet, Checkpoint, Palo Alto, Juniper, is dit zeker een troef, maar geen must.

Je bent resultaatgericht & Eveneens beschik je over een dosis verantwoordelijkheidszin, flexibiliteit en stressbestendigheid.

Je bent innovatief en hebt interesse in de nieuwe technologieën binnen het vakgebied. Aanbod : Een aangename en gezellige werkomgeving, in een bedrijf dat steeds inzet op groei en vernieuwing.

Vast salaris, aangepast aan je competenties, aangevuld met extralegale voordelen. Extralegale voordelen : Wagen + tankkaart Groepsverzekering Hospitalisatieverzekering Netto onkostenvergoeding GSM + abonnement Laptop 40 uren werkweek - 20 verlofdagen + 12 ADV dagen

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier