Payroll Consultant
Accent Jobs for People NV
Wommelgem, BE
3 dagen geleden

Je maakt als payroll administrator deel uit van ons payroll team en bent verantwoordelijk voor de volledige personeels- en salarisadministratie van een aantal Hubo-winkels.

Je zorgt maandelijks voor een tijdige en correcte loonberekening via E-Blox Selfservice. Daarnaast sta je in voor de personeelsadministratie van A tot Z : nieuwe contracten, personeelsdossiers, tijdskrediet.

 • Je behandelt sociale documenten (vakantieattesten, inlichtingenbladen mutualiteit, aanvragen tijdskrediet...) en neemt op regelmatige basis rapportages voor je rekening (arbeidsverzuim, personeelsverloop.
 • Ook werk je mee aan simulaties en diverse berekeningen (bruto / netto, salariskosten, vakantiegeld, 13e maand...) Je bent het visitekaartje van onze payroll afdeling en het aanspreekpunt voor de regiomanagers, filiaalleiders, onze winkelmedewerkers en het sociaal secretariaat.
 • Je rapporteert aan de HR Manager.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier