Werkvoorbereider bouw
Whoohoo
Gent, Belgium
5 dagen geleden

Over de functie

Ben jij als werfleider op zoek naar een carrièreswitch? Dan kan jouw praktisch inzicht ideaal van pas komen als werkvoorbereider!

Door jouw ervaring als werfleider besef je als geen ander de frustraties van een slecht voorbereid dossier. Aangezien de werkvoorbereider voor een groot deel de uitvoeringsmethodes, materialen, leveranciers en onderaannemers gaat bepalen, vormt jouw ervaring hier een ideale meerwaarde.

Je functioneert als ondersteuning naar de projectleider en werfleider.

Doorgroeien naar projectleider is mogelijk, maar geen must.

Functie eisen

 • Je beschikt minimaal over een bachelor bouw
 • Je hebt reeds enkele jaren ervaring opgebouwd als werfleider
 • Je hebt reeds de administratieve zijde op jou genomen
 • Je ziet de verandering van een buitendienst naar een binnendienst functie volledig zitten
 • Over het bedrijf

  Je kan deze switch waarmaken bij bedrijven actief in de woningbouw, appartementsbouw, sociale huisvestiging, industriebouw, utiliteitsbouw, alsook op vlak van infrastructuur (ondergrondse en bovengrondse infra, wegenis, nutsvoorzieningen, ).

  Belangrijk hierbij is de opgedane ervaring en ambities op korte en lange termijn. Een generalistische of eerder expert rol is hierbij mogelijk.

  Hun aanbod :

 • Vast contract van onbepaalde duur
 • Aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen
 • Regio Oost- en West-Vlaanderen, afhankelijk van jouw loonplaats
 • Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier