VERANTWOORDELIJKE VERPAKKING
Manpower
Lokeren
3 dagen geleden

Job Description

Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van een tiental personen en het optimaal inzetten van je team. Je checkt naar kwaliteiten van de afgewerkte producten, en stuurt bij waar nodig.

Naast het bewaken van de parameters, sta je bij drukke periodes mee in voor de inpak om het werk tijdig af te leveren.

Client Description

Manpower gaat steeds voor de 100% match tussen klant en kandidaat!

Voor een gekend productiehuis van zoetwaren in de regio van Lokeren / Stniklaas zijn wij op zoek naar een VERANTWOORDELIJKE voor de inpakafdeling.

Candidate Profile

Je beschikt over een dosis people skills om een team te motiveren en te coachen, en bent anderzijds niet bang om zelf de handen uit de mouwen te steken.

Je hebt oog voor detail, en zin voor initiatief!

Daarnaast beschik je over enige affiniteit met kwaliteitscontrole, en zoals het hoort in de voedingsindustrie staat netheid voorop!

Client Offer

Je komt terecht in een groeiende onderneming, met familiale sfeer. Je krijgt de nodige verantwoordelijkheid om zelfstandig zaken uit te voeren, binnen een gekende speler in hun sector!

Het is een voltijdse betrekking (40 uur / week - 12 ADV dagen per jaar), in dag regime 2 ploegen - 3 ploegen in hoogseizoen waar een aantrekkelijke verloning en een vast contract aan verbonden staat.

Ben jij de geknipte kandidaat? Bezorg ons je cv via office.stniklaas manpower.be of solliciteer via de website myportal.manpower.be.

Voor vragen kan je terecht op het nummer 03 / 776.00.16

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier