Adjunct Hoofdverpleegkundige Geneeskunde m/v
Imelda Ziekenhuis
Bonheiden, Belgium
10 dagen geleden

Je functie

In het team van de afdeling als verpleegkundige werken ook in shiften en weekends én de hoofdverpleegkundige ondersteunen bij het organiseren en opvolgen van de afdeling : dat is jouw taak als adjunct-hoofdverpleegkundige.

Je werkt samen met je collega’s en pleegt overleg met de hoofdverpleegkundige, die samen met jou leiding geeft. Is de hoofdverpleegkundige er niet, dan neem jij de taken over.

Samen bereid je dienstvergaderingen voor, je doet de opnameplanning, ziet toe op ontslag van patiënten op de afdeling, beheert de personeelsplanning van de afdeling en begeleidt stagiairs.

Je hebt oog en oor voor wat er leeft op de afdeling en rapporteert aan de hoofdverpleegkundige met mogelijke adviezen ter oplossing.

Wie ben jij?

Een bachelor in de verpleegkunde met minstens 3 jaar praktijkervaring. Medewerkers coachen en leiden zegt je wel wat. Met je klare en eerlijke kijk kom je sociaal en communicatief uit de hoek, mondeling en schriftelijk.

Je hebt empathie voor mensen, bent discreet en respecteert het beroepsgeheim. Een beetje druk? Dat kun je wel aan : je stelt de juiste prioriteiten, je overlegt en werkt samen met een multidisciplinair team en je kunt ook zelfstandig opdrachten aan.

Organiseren en een project managen zijn je tweede natuur. Want je houdt ervan initiatief te nemen. Dát is nu eenmaal jouw helpend hart.

Wat maakt Imeldaziekenhuis aantrekkelijk?

Hier adem je natuur én gemoedelijkheid. Dit is nog eens een ziekenhuis op mensenmaat. Waar we hartelijk met elkaar en de patiënten omgaan.

Waar we innovatieve technieken en werkmethoden toepassen. Waar we een flexibele structuur hebben om snel te schakelen. En jij de kans krijgt om je te ontwikkelen en te groeien.

Wat hebben we je te bieden?

 • Contract van onbepaalde duur, minimum 30 uur per week
 • Veelzijdige functie in een stabiele en stimulerende werkomgeving waar een goede werksfeer heerst
 • Mogelijkheid tot het volgen van bijkomende opleidingen
 • Verloningspakket dat er mag zijn : salaris volgens barema extra toeslagen voor onregelmatige prestaties : 35% zaterdag, 56% nachtdienst, 70% zon-
 • en feestdag hospitalisatieverzekering aanvullende pensioenverzekering fietsvergoeding of gratis bus- of treinabonnement personeelstarief in het restaurant

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier