Sales Manager Professional Services
Cheops
Zaventem,Belgium
5 dagen geleden

Als je iemand bent die geen uitdaging uit de weg gaat en ervan houdt om uit je comfortzone te treden, dan ben je bij Cheops aan het juiste adres.

Bij Cheops kom je terecht in een community van gedreven en betrokken mensen. De ideale plek om je carrière een boost te geven.

Wat doe jij als Sales Manager Professional Services?

Als Sales Manager Professional Services krijg je de kans om Cheops als bedrijf in de kijker te zetten. Je bewerkt je markt en regio als een echte ondernemer.

Vanuit je drive en enthousiasme bouw je zelf graag je netwerk verder uit en haal je ook zelf key accounts binnen. Daarnaast treed je op als trusted advisor op strategisch niveau en ga je samenwerkingen aan op lange termijn.

Je zal een sales team aansturen van 4 account managers. De klemtoon ligt hierbij vooral op het coachen en begeleiden van het sales team, alsook actief meewerken om zo de teamleden te ondersteunen in hun rol.

Jouw uitdagingen

Bij Professional Services kunnen klanten rekenen op gemotiveerde medewerkers met de juiste ervaring en skills zowel in Infrastructure als Applications die zich snel inwerken in een organisatie.

Klanten kunnen met een gerust hart alles uit handen geven. Naast de expertise van elke medewerker, kunnen ze rekenen op back-up, ondersteunende tools en processen.

Op deze manier draagt Professional Services actief bij tot de strategische doelstellingen van een bedrijf : efficiënter werken, sneller inspelen op opportuniteiten en / of minder kosten maken.

Met deze mindset stap jij als Cheops ambassadeur naar onze klanten.

Je rapporteert aan de directeur Professional Services en werkt dagelijks met je team aan de klantenportefeuille. Daarbij ben je ook actief bezig met het coachen van jouw team door je teamleden te ondersteunen bij het opbouwen van hun klantenportefeuille.

Je volgt de volledige sales pipeline op in CRM en houdt de vinger aan de pols bij de KPI’s van het hele team alsook jezelf.

Je houdt hierbij rekening met de bedrijfsstrategie en houdt een goed evenwicht tussen snelle en langere sales cycli, tussen focus op het enterprise segment en mid market.

Je identificeert, profileert en ontwikkelt bestaande accounts en nieuwe logo’s. Je onderhandelt en sluit succesvol langetermijncontracten af.

Je bouwt relaties uit met stakeholders bij zowel klanten en prospecten, als bij interne stakeholders van Cheops. Je doet dit met het oog op een duurzame samenwerking en het uitbreiden van diensten die voor de klant steeds evolueren.

Je helpt zo Cheops als een sterke partner in de markt te zetten en mee te bouwen aan onze groei. Je bent je ervan bewust dat je een directe impact hebt op de projecten waar onze consultants terechtkomen.

Je blijft op de hoogte van nieuwe evoluties en ontwikkelingen, zowel in de business als op technologisch vlak.

Jouw talent

Sales en Client Centricity zijn jouw passie. Je bewerkt je markt als een echte ondernemer. Je bouwt klantenrelaties uit en onderhoudt deze door je in te leven in hun business en de uitdagingen die daarmee gepaard gaan.

Must-haves :

 • Minimum 3 jaar ervaring in een Sales Manager functie en dit in een Consultancy of Staffing omgeving.
 • Je hebt een bewezen ervaring in het aansturen van verschillende medewerkers en het bewaken van KPI’s.
 • Het actief gebruiken van CRM en bijhorende rapportage zit in je DNA.
 • Je bent gemotiveerd en gedreven.
 • Als pragmatische organisator, steek je je handen uit de mouwen om je team aan te sturen en te helpen. Kortom, je trekt mee aan de kar.
 • Je bent een leider die zijn mensen kan inspireren om klantgericht te werken.
 • Een track record in het bereiken (en overstijgen) van sales targets.
 • Je hebt sterke communicatieve skills en weet te schakelen tussen alle niveaus (bedrijfsleiders, CxO level, IT & business management, ).
 • Een pak gedrevenheid, overtuigingskracht en onderhandelings-skills.
 • Je kan meedenken met de klant en zet je 100% in voor hen en voor Cheops.
 • Strategisch inzicht en een natuurlijke feel voor opportuniteiten.
 • Kennis van software en IT-infrastructuur.
 • Je spreekt vlot Nederlands, Frans en Engels.
 • Heb jij ook dat ambitieuze karakter van Cheops?

  Met onze jarenlange ervaring is Cheops uitgegroeid tot kwaliteitslabel in IT & Business Technology Services. Je komt terecht in een team dat wordt geleid door een heldere toekomstvisie en waar we steeds tot het uiterste gaan voor onze klanten.

  We verleggen continu onze grenzen. Heb jij ook die gedrevenheid om samen vooruit te gaan? Solliciteer dan vandaag.

  Dynamische mensen verdienen dynamische voordelen

  Wil jij je kennis ten volle kunnen benutten en blijven groeien in je job? Dan is ons persoonlijk ontwikkelingstraject ideaal voor jou.

  Je krijgt tijd en ruimte voor opleidingen, zodat je nog beter wordt. We kiezen samen het project dat best aansluit bij je ambities en verwachtingen en begeleiden je actief.

  Naast een aantrekkelijk salarispakket krijg je ook nog :

 • Diverse opleidingen op maat van jouw ambities
 • Een uitdaging in een bedrijf in volle groei met doorgroeimogelijkheden
 • Extralegale voordelen zoals een hospitalisatie- en groepsverzekering
 • Een bedrijfswagen met premium uitstraling
 • Fun met het Cheops Event Team
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier