HSE Manager Vlaanderen - Vast contract
Client of Manpower
Waregem, West-Vlaanderen, België
1 dag geleden
source : Jobat

Als HSE manager Vlaanderen kom je terecht in een corporate structuur en zal je in samenwerking met je country manager en je HSE officer in staan voor het reilen en zeilen van het HSE beleid.

Hier zal je de verantwoordelijkheid nemen over een achttal productie sites in Vlaanderen, het internationale beleid te vertalen op lokaal niveau, actieplannen opmaken, audits uitvoeren en bijwonen, sensibiliseringscampagnes uitwerken en uitvoeren, documentatie en instructies opmaken voor onderaannemers, etc.

Daarbij zal je ook betrokken worden bij projecten en ruimte krijgen voor eigen initiatieven.

De HSE manager waar wij naar op zoek zijn is in het bezit het diploma preventieadviseur niveau 2 (en heeft de ambitie om niveau 1 te behalen) en heeft ruim 5 jaar ervaring als HSE verantwoordelijke.

Kennis of werkervaring binnen de bouw of technische sector vormen een sterke troef. Als persoon ben je analytisch, oplossingsgericht en weet je op een diplomatische manier zaken aan te pakken / brengen.

Een gezonde portie assertiviteit is noodzakelijk net al een vlotte communicatie in het Nederlands, Frans & Engels.

Als HSE manager kom je terecht in een internationale omgeving waarin op corporate level strenge richtlijnen zijn naar gezondheid en veiligheid, wat ze dus hoog in het vaandel dragen.

Binnen deze rol krijg je veel autonomie, verantwoordelijkheid en ruimte voor bijkomende initiatieven. Conform je kennis en ervaring krijg je een aantrekkelijk bruto loon aangevuld met bedrijfswagen, tankkaart, maaltijdcheques, laptop, GSM, groeps- en hospitalisatieverzekering en bonus.

Ben jij de HSE manager waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan via onze website en wij nemen binnen de twee werkdagen contact met u op.

Vragen? wout.soete manpower.be

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier