JUNIOR TECHNIEKER | ZELFSTANDIG | ELEKTROMECHANICA - AUTOMECHANICA
manpower
Lille, Belgium
5 dagen geleden

Job Description

Als storingstechnieker ben je verantwoordelijk voor het inbedrijfsstellen van de installaties ter plaatse bij onze klanten.

Dit is een ruim klantenbestand, actief in de tuinbouw, industrie, utiliteitsbouw, etc. Daarnaast word je ook ingeschakeld in de onderhoudsdienst waar je instaat voor het analyseren en oplossen van complexe storingen.

Dit kunnen diverse ICT toepassingen zijn, motortechniek / verwarmingstechniek en elektrotechniek. Occasioneel kunnen er opdrachten in het buitenland bij zijn, dit is wel na een grondige opleiding en overleg.

Client Description

Manpower Permanent Placement is een vaste waarde binnen de werving en selectiewereld. Door onze samenwerking met tal van gerenommeerde bedrijven kunnen wij zowel ervaren kandidaten als gedreven starters interessante opportuniteiten aanbieden onder een vast contract.

Onze klant, actief in hoogstaande warmte-en krachtinstallaties, is op zoek naar een (M / V) Storingstechnieker. Het overgrote deel van je job zal je op de baan zitten.

Binnenkomen hoeft slechts sporadisch.

Candidate Profile

Je genoot van een hoger technische opleiding richting automechanica, mechanica, elektromechanica of kan relevante werkervaring voorleggen.

Daarnaast ben je zelfstandig en werk je zowel graag alleen als in teamverband. Leergierigheid is belangrijk om verschillende en specifieke technieken onder de knie te krijgen.

Daarnaast ben je klantgericht, gezicht van de firma en kan je oplossingsgericht in functie van je klant denken. Interesse in verbrandingsmotoren is een must voor deze functie.

Je spreekt vlot Nederlands en kan je plan trekken in het Engels. Ook een rijbewijs B is een must voor deze functie.

Client Offer

Je komt terecht in een job waar veel zelfstandigheid gevraagd wordt. eIn je rol als technieker kom je bij verschillende klanten, leer je verschillende sectoren en werkzaamheden kennen waardoor je op korte termijn een mooie bagage kan opbouwen.

Je start onmiddellijk met een vast contract van onbepaalde duur, servicewagen (ook privé) + tankkaart en een persoonlijk ontwikkelingstraject ifv. ervaring.

Zie jij jezelf volledig passen binnen dit profiel en twijfel je er niet aan dat onze klant jou nodig heeft, neem dan gerust contact op! Interesse?

Stuur je cv naar simon.coolen manpower.be , bel me op : 0479 35 03 32 of PM me via LinkedIn : https : / / www.linkedin.com / in / simoncoolen /

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier