Field Service Technieker Gasmotoren
manpower
Etterbeek, Belgium
6 dagen geleden

Job Description

Als Service Technieker ben je verantwoordelijk voor het verrichten van onderhoudswerkzaamheden aan de installaties conform aan een onderhoudsprotocol, zoals olie controleren, filters vervangen, kleppen stellen, uitvoeringen van metingen (emissiedruk temperatuur).

In samenwerking met collega's voer je revisies uit. Je gaat storingen aan de installatie analyseren en oplossen op het gebied van mechanica en elektronica en de hiermee verbonden softwaresystemen.

Je maakt een rapportage op van de uitgevoerde werken.

Client Description

Manpower helpt ambitieuze starters en ervaren professionals vooruit in hun carrière met een unieke Permanent Recruitment service.

Snel, doelgericht en met een absolute focus op de kandidaat gaan onze speciale Permanent Recruitment Consultants op zoek naar de boeiendste jobs onder een vast contract!

Voor een industrieel field service bedrijf zoeken wij een Field Service Technieker van gasmotoren.

Candidate Profile

Je beschikt over een A2 diploma Elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring.

Ervaring met warmtekrachtpompen, zuiger motoren of grote dieselmotoren is een grote troef.

Je kan zelfstandig te werk gaan, maar bent ook een teamplayer.

Je bent flexibel en leergierig.

Client Offer

Je krijgt een onmiddellijk vast contract bij een groeiend bedrijf, een technisch gevarieerde job met de nodige zelfstandigheid en uitdaging.

Je wordt beloond met een aantrekkelijk salarispakket : bruto maandloon, bedrijfswagen, laptop en aanvullende verzekeringen.

Interesse?

Stuur dan zo snel mogelijk jouw cv door naar office.vlaamsbrabantpermanent manpower.be ter attentie van Celien Vrancken of bel 016 / 270333.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier